Neler Yeni

2. el 2500 tl ye telefon önerisi

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Orta segmentte Samsung Note 8, Huawei P20 Pro veya P20, Iphone 7, Xiaomi Note 8 ve Mi 9T. Genel olarak 2.5k'ya yakın bulabileceğin cihazlar bunlar ve performansları da fena değil.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Orta segmentte Samsung Note 8, Huawei P20 Pro veya P20, Iphone 7, Xiaomi Note 8 ve Mi 9T. Genel olarak 2.5k'ya yakın bulabileceğin cihazlar bunlar ve performansları da fena değil.
note 9 pro bu fiyata olmaz mı?

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Xiaomi Mi8. Oyununu full grafikte oynarsın. Kamerası da iyi. Ayrıca ekranı amoled. Ben 3.5 yıldır kullanıyorum sıfır almıştım. Sıkıntı görmedim şimdiye kadar. Bence Mi8 al kardeşim pişman olmazsın.
evet net mi8 al 2bin tl civarına bulursun SAkın note 8 pro falan alma çok kötü telefonlar arkadaşımda var mi 8 den iyi tek özelliği yok.
p20 pro veya mi8 diyorum ben hatta belki mi8 pro bulabilirsen o daha da iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilir serbest piyasa sonuçta
note9 pro note 8 prodan kötü :D

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
evet net mi8 al 2bin TL civarına bulursun SAkın note 8 pro falan alma çok kötü telefonlar arkadaşımda var mi 8 den iyi tek özelliği yok.
p20 pro veya mi8 diyorum ben hatta belki mi8 pro bulabilirsen o daha da iyi olur

ciddi misin ben de hayal kuruyordum note 9 pro olacak diye Allah tan konu açmışım

evet net mi8 al 2bin TL civarına bulursun SAkın note 8 pro falan alma çok kötü telefonlar arkadaşımda var mi 8 den iyi tek özelliği yok.

bir de link atabilir misin sahibinden de doğru düzgün ilan bulamadım

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
ciddi misin ben de hayal kuruyordum note 9 pro olacak diye Allah tan konu açmışım

bir de link atabilir misin sahibinden de doğru düzgün ilan bulamadım
Hangi sehirde yasiyorsun? veya hangi sehirlerden telefona bakip alabilirsin tanıdık araciligiyla vs

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Hangi sehirde yasiyorsun? veya hangi sehirlerden telefona bakip alabilirsin tanıdık araciligiyla vs
Osmaniye de yaşıyorum babam yakın bir yerden bul oraya gidip elden alalım dedi kargoyla uğraşamayalım ne olur ne olmaz dedi

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...afiza-snapdragon-845-islemci-1011188556/detay soyle bişey buldum migrostan alinma bende ordan aldim 4 yildir kullaniyorum hala yeni çıkanların çoğundan iyi ama tabi telefona bakmadan almamak lazim

Osmaniye de yaşıyorum babam yakın bir yerden bul oraya gidip elden alalım dedi kargoyla uğraşamayalım ne olur ne olmaz dedi
adana hatay falan olur o zaman dogru muyum

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
evet hatta çok iyi olur
o civardaki ilanlara baktim ama, hepsi cok eski ilanlar buyuk ihtimal satista değildir. Mi8 fazla populer olmadigi icin ikinci el zor bulunuyor ve genelde izmir, istanbul tarafinda oluyor orda tanidik falan varsa aldirabilirsin

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
o civardaki ilanlara baktim ama, hepsi cok eski ilanlar buyuk ihtimal satista değildir. Mi8 fazla populer olmadigi icin ikinci el zor bulunuyor ve genelde izmir, istanbul tarafinda oluyor orda tanidik falan varsa aldirabilirsin
tamam bakacam ben gene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom