Neler Yeni

2. El 3070ti 10k dan aldım ho go

ETurasaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erdem turasan
Kutu , fatura var fakat garanti yok hocam. 2021 ekim faturalı. Sıcaklık değerleri 70-72 arasında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
70 derece için %80 fan fazla hocam . Isı değeri normal şartlarda örnek vereyim 75 76 derece için fan %55 60 ı geçmemesi lazım. Tavsiyem imkânınız varsa vazgeçin. 11 ila 12 arası 3080 bulabilirsiniz. Aldıysanız da hayırlı olsun. Mutlaka termal macun (mx4) ve termal pad (ice dragon) bakımı yapın. Pad ve macun bakımı fan yüzdesine ve ısı değerlerine çok iyi gelecektir. Aldığınız kartın marka modeline göre pad ölçülerini alın ona göre sipariş verin. Bu arada güvenlik etiketi üzerinde yazmalarına aldanmayın yeniden bant yapıştırılıyor. Açınca anlarsınız zaten.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Razo
Go gg wp sa as aiw aids hi slm mbr ltd şti

Tolga1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tolga
Hayırlı olsun kardeşim. Piyasa çok batık 2. Elde bişey diyemiyorsun sonuçta bakıyor sıfırı fırlamış. Satsa yenisini alamayacak sonuçta. Bizim normal şartta bu fiyatlara 4000 serisi kart almamiz gerekiyordu. Türk Liramiz çok değerli maşallah 😅

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Deniz Bulut
70 derece için %80 fan fazla hocam . Isı değeri normal şartlarda örnek vereyim 75 76 derece için fan %55 60 ı geçmemesi lazım. Tavsiyem imkânınız varsa vazgeçin. 11 ila 12 arası 3080 bulabilirsiniz. Aldıysanız da hayırlı olsun. Mutlaka termal macun (mx4) ve termal pad (ice dragon) bakımı yapın. Pad ve macun bakımı fan yüzdesine ve ısı değerlerine çok iyi gelecektir. Aldığınız kartın marka modeline göre pad ölçülerini alın ona göre sipariş verin. Bu arada güvenlik etiketi üzerinde yazmalarına aldanmayın yeniden bant yapıştırılıyor. Açınca anlarsınız zaten.
Termal macun bakımını yaptıktan sonra ısı değerleri normale düşer diye düşünüyorum hocam. Ürünü satın aldım kargoyu bekliyorum sadece. Bakalım geldiğince görücez yine de dediği gibi mi değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun kardeşim. Piyasa çok batık 2. Elde bişey diyemiyorsun sonuçta bakıyor sıfırı fırlamış. Satsa yenisini alamayacak sonuçta. Bizim normal şartta bu fiyatlara 4000 serisi kart almamiz gerekiyordu. Türk Liramiz çok değerli maşallah 😅
4000 serisinden bu fiyata 4060 sıfır bulunuyor hocamda 3060ti bile daha güçlü o karttan o yüzden hiç almak içimden gelmedi. Teşekkür ederim.

Top Bottom