Furmark testi de var fiyat 11.200 kargo dahil adamın REF leri var güvendiğim 1-2 kişi düzgün bir insana benziyor bu modele de aşığım ben beyaz sistem topluyorum bilen biliyor zaten
6dk 76 derece mi..
elimde suprim x 3070ti modeli var ve 2k da30dk sonunda 66 derecede çalışıyor hotspot çok abartı değil ama 6dk biraz az 20dk lik test isteyin bence
Ve kutusu çok hırpalanmış bilemedim
Furmark testi de var fiyat 11.200 kargo dahil adamın REF leri var güvendiğim 1-2 kişi düzgün bir insana benziyor bu modele de aşığım ben beyaz sistem topluyorum bilen biliyor zaten
ara model de kartın sorunu 3080e değil de 3070e yakın bir performans vermesi...
3070 ti ile 3080 arasında çok fark var ama 3070 ile 3070 ti arasında okadar fark yok demek istiyorum
3080 alınır daha iyi sadece beyaz diye alınır mı tartışılır ek olarak ortalama bir model olduğu içinde sıcaklıklar bu yüzden böyle diye düşünüyorum bakım gelse vram sıcaklık farkı fazla olurdu