akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
Sıfır çok uygun bir şey varsada olabilir. 2.el ne alınır en iyi bu fiyata?
Sıfır çok uygun bir şey varsada olabilir. 2.el ne alınır en iyi bu fiyata?
2.elde olabilir dedimde görmemişsin sanırım
Gördümde bakmaya üşenmiştim. Çok acilse bakıyım?2.elde olabilir dedimde görmemişsin sanırım
Lazım valla abim için gerekli burs parası gelmiş ona bu fiyatlarda laptop lazımGördümde bakmaya üşenmiştim. Çok acilse bakıyım?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...d-plus8gbram-plusgt920mx-plus-992940143/detay nasıldır bilmiyorum siz isterseniz bakın özelliklerine bana iyi gibi geldi buldukça atarımSıfır çok uygun bir şey varsada olabilir. 2.el ne alınır en iyi bu fiyata?
Lazım valla abim için gerekli burs parası gelmiş ona bu fiyatlarda laptop lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc var zatende paylaşamıyoruz
Usta oyun oynatırmı bunlar cs vb oyunlar?Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
920mx ile GTA5 oynayan arkadaşım vardı. Daha aşağılara indiğinde sıkıntılar başlar.Usta oyun oynatırmı bunlar cs vb oyunlar?
En düşükte falan açar gibiUsta oyun oynatırmı bunlar cs vb oyunlar?
önerin varmı 3-4.5k arası920mx ile GTA5 oynayan arkadaşım vardı. Daha aşağılara indiğinde sıkıntılar başlar.
930 mx ile gta 5 en düşük ayarlarda 60 fps sabit oynuyordum.920mx ile GTA5 oynayan arkadaşım vardı. Daha aşağılara indiğinde sıkıntılar başlar.
Usta laptop kartlarından anlamam ben önerin varsa atarmısın 3-4.5k arasına930 mx ile gta 5 en düşük ayarlarda 60 fps sabit oynuyordum.