GermiyanWithPlan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 894
2K ya 1060/470 vermiyor adamlar elbette 4.5K değil,ama 2K da değil.
O kartın ederi 2k'dan fazla değil.
O kartın ederi 2k'dan fazla değil.
Piyasayı şişirdiler hocam RX 580 8GB kartlar 3-4 ay öncesinde 2k'dan fazla değildi şimdi mininum fiyatı 2.5k olmuş. 5500 XT zaten daha berbat bir kart o yüzden 2k etmez dedim. Piyasa şişti yani, fiyatlar şuan normal değil.2K ya 1060/470 vermiyor adamlar elbette 4.5K değil,ama 2K da değil.
Ilgılenırsenız Dırek kasamı satmak ısterım sıze 5500xtli bi kasaHocam param güvende ile satmıyor maalesef alamam bunu teşekkür ederim yinede dediklerinize bakıcam yazdığım sisteme uygun mudur dediğiniz kartlar
Hocam o kadar param yok orta seviye bir ekran kartı alıcak param varIlgılenırsenız Dırek kasamı satmak ısterım sıze 5500xtli bi kasa
kral rx 5600xt rog strix pg ile 4.5e aldım acele etme bulursun kartHocam o kadar param yok orta seviye bir ekran kartı alıcak param var
LAN NE DEMEK 5500XT 580 DEN KÖTÜ5500 XT zaten daha berbat bir kart o yüzden 2k etmez dedim. Piyasa şişti yani, fiyatlar şuan normal değil.
Öyle maalesef hocam
hocam deneyimlemediğim için tam bilmiyordum ama 3-5oyun testine baktım hepsinde 5500xt önde götürüyor. ayrıca bu afmf fsr gibi programları ikiside destekliyormu bence buda önemli bir kriter olmalıÖyle maalesef hocam![]()
Doğrudur hocam ben rx 580 8gb kullandım ama 5500xt kullanmadım. Fiyatları rx 580'e göre uçuktu (şuan nasıl bilmiyorum) ve kullanan arkadaşım hiç memnun değildi ordan pay biçtim.hocam deneyimlemediğim için tam bilmiyordum ama 3-5oyun testine baktım hepsinde 5500xt önde götürüyor. ayrıca bu afmf fsr gibi programları ikiside destekliyormu bence buda önemli bir kriter olmalı