ver gitsin normal sayılır2300 TL Teklif Geldi Sizce Daha Fazla Eder Mi Yoksa Bu Fiyattan Mı Vermeliyim ?
Kutu + Soğutucu Mevcut ( Soğutucu Hiç Kullanılmamış )
Vatan Bilgisayardan Alınma 2 Ay'a Yakın Bir Garanti Süresi Mevcut .
Yılbaşı yaklaştı, yeni yılda haliyle geldi. Ben olsam nakit parama bakar, direkt satardım. 100-200 eklemeye çalış kabul etmezse ortasını bul dostum, ya yatırımlık tut yada bir şey al zaten artıcaktır her ürünün fiyatı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende Logitech G29 + Shifter vardı, fiyatı 500 daha geriye çektim ve piyasanın biraz daha altına sattım. Benimle fiyatı aynı olan ilanlar hala daha satışta, ben nakit parama baktım ve yatırımımı yaptım 1-2 haftada kar elde ettim bile.
ver gitsin normal sayılır
2300'den Kabul Ettim Teklifi Bakalım Alcak Mı ?AMD5600e 2500TL veriyorlar, 5500 için gayet iyi rakam bu.
2900e 0 aldım ben 5600üPiyasaları Baya Düşmüş İşlemcilerin Özellikle 5600
tray hocam. Yeni nesil işlemcileri box almak saçma bence. Kule tipi soğutucularla kullanıyoruz çünkü. 3600 almıştım fanlı fanını 1 kere bile kullanmadımTray & Box ?
Doğrudur Birde Trayların Silikon Kalitesi Daha İyi Çıkıyor Diye Biliyorumtray hocam. Yeni nesil işlemcileri box almak saçma bence. Kule tipi soğutucularla kullanıyoruz çünkü. 3600 almıştım fanlı fanını 1 kere bile kullanmadım