Neler Yeni

Yardım 2 el anakart alma konusunda emin degilim

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf
asrock b450 kullaniyorum ve gerek bellek yukseltmesi gerekte gelecekteki islemci icin vb anakart degistirmeyi dusunuyorum ve b550 alacagim ama hem 0 piyasasi cok pahali ve aradigim butceye gore anakart bulamadim 2 el anakart almakta riskli diye duydum diger parcalara gore sizce ne yapmaliyim butce max 4500
Mesaj otomatik birleştirildi:

msi ve asusun matx modelleri var ama daha eli yuzu duzgun bisey ariyorum ve bu anakartlar sahsi dusuncem bu parayi haketmiyor

hocam biraz şans işi elbette . kutu ve fatura olmalı en basitinden.test edebileceğiniz birinden almak da gerekiyor.ben am5 sistemimin anakartını 2.el aldım ve test etmeden aldım ama sorunsuz kullanıyorum.

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam biraz şans işi elbette . kutu ve fatura olmalı en basitinden.test edebileceğiniz birinden almak da gerekiyor.ben am5 sistemimin anakartını 2.el aldım ve test etmeden aldım ama sorunsuz kullanıyorum.
hocam teknoloji sans isi biliyorum ama yani anakartta tamir tarzi bisey oolsa bunu farketmekte zor (heatsink sahip modellerden alacagim)

ayrica test edecegim fakat anakartin 1 ay sonra bozulmayacagi ne malum

hocam teknoloji sans isi biliyorum ama yani anakartta tamir tarzi bisey oolsa bunu farketmekte zor (heatsink sahip modellerden alacagim)

ayrica test edecegim fakat anakartin 1 ay sonra bozulmayacagi ne malum
o zaman hiçbir şey alamayız ki başımıza taş da düşebilir.

bu konular en sonunda bütçeye bağlı.20kya bu sistemi sıfır dizemezdim ben sonuçta.

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu konular en sonunda bütçeye bağlı.20kya bu sistemi sıfır dizemezdim ben sonuçta.
dogrudur hocam ama bilmiyorum ya zaten ailevi olarak 2 ele cok on yargililar ve ekran kartinida ileride 2 el alacagim icin olasi kotu durumda ekran kartida alamam beni cok zora sokabilir

Top Bottom