Neler Yeni

2.EL Anakart (Çok Ama Çok Ucuz)

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Mehmetcan
Sa beyler öncelikle ben Satmıyorum hatta Hiç alakam bile yok Sahibinden'de B650 Bakıyordum az önce şöyle bir ilan gördüm Ve Bildiğiniz Bedava bende yazım dedim belki ihtiyacı olan biri varsa alsın

Not:Mümkünse elden alın Yani Dürüst olucam bu fiyata bana hiç güvenilir gelmedi Adam tertemiz diyor ama aynı zamanda elden satmayı tercih ediyor yani anlaşırsanız evine gidip test vs. Yapıp alın derim

Profile baktım ram'i'de Anakart kadar olamsada ucuza satıyor isterseniz inada bakın

Ama dediğim gibi dikkat edin Çalıntı bile olabilir 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
BEKİR ALTIN
Sa beyler öncelikle ben Satmıyorum hatta Hiç alakam bile yok Sahibinden'de B650 Bakıyordum az önce şöyle bir ilan gördüm Ve Bildiğiniz Bedava bende yazım dedim belki ihtiyacı olan biri varsa alsın

Not:Mümkünse elden alın Yani Dürüst olucam bu fiyata bana hiç güvenilir gelmedi Adam tertemiz diyor ama aynı zamanda elden satmayı tercih ediyor yani anlaşırsanız evine gidip test vs. Yapıp alın derim

Profile baktım ram'i'de Anakart kadar olamsada ucuza satıyor isterseniz inada bakın

Ama dediğim gibi dikkat edin Çalıntı bile olabilir 😂
Anakartı nasıl calabilirler😅

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Duman
sahibinden ürününün konusu nasıl sıcak fırsat olabilir anlamış değilim

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
baba merhaba
Bu şahıs dolandırıcı mümkünse şikayet edin. Milletten para koparma derdinde konu kapatın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli aynı ilanlar benzer fiyatlarla açıyor, acil ilk gelen alır vb tarzda

2900 e b450m alırsın

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Buğra Aykaç
8000 9000 TL'lik şeyi birisi 3000 TL'ye satıyorsa net dolandırıcıdır

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Erdem çay
Elden teslim.
Adres sorarsın mutlaka açılan ilandan farklı acayip bir il seçer.
Zorlarsın almak için fiyat çok iyidir. İş önce para sonra kargoya döner. Bu kadar tatavadan sonra kaçırmamak için onuda kabul edersiniz.

Bu ilan için konuşmuyorum genelde böyle olur. İlan istanbul olur mal yazgatta çıkar

Top Bottom