benimde aklımda bunlar var + imei falan sorgulayacağım her şey okeyse kesin alıcaksam kırılmaz cam varsa kırılmaz camı sökeceğim daha önce sıkıntı çekenleri duydum kırılmaz camdan dolayı olan çizikler vs gözükmüyormuş bazen.kamerayı test edin hocam alırken rahat odaklıyor mu diye. cihazın değiseni olmaması lazım. face id true tone aktifse okeydir. daha bildigim bir şey yok
hakkında kısmından baklıyor model numarası M harfli cihazlar normal yeni cihaz F harfi ile başlıyorsa yenilenmiş cihaz ama bazı yorumlar okudum cihazda değişen olmasına rağmen M harfi ile başlıyormuş.degiseni cihaz ayarlardan gösteriyor değilmi kandırma şansları varmı
12 alınmaz bencesıfır 12 128gb 27999 trendyol ve hepsiburadada
onu bende duydum m ve n diye hatırlıyorum amahakkında kısmından baklıyor model numarası M harfli cihazlar normal yeni cihaz F harfi ile başlıyorsa yenilenmiş cihaz ama bazı yorumlar okudum cihazda değişen olmasına rağmen M harfi ile başlıyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 alınmaz bence
valla helal olsun. kim param guvendeyle ürününü satar.Mesaj otomatik birleştirildi:
pil sağlığını belirtmemiş ama 95 falandır tahminimce pazarlıkla 31.750 civarı bırakır diye tahmin ediyorum
tertemiz duruyor bide param guvendeyle alıyorsun. güzel bencefiyat ve cihaz nasıl
tertemiz duruyor bide param guvendeyle alıyorsun. güzel bence
hali hazırdaki fiyat yuksek
1 hafta once sıfırı bu kadardı nerdeyse
31k yapsa güzel olur