2. EL - Arctic Freezer 34 Esports DUO

RmzDayi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,265
Arkadaşlar merhaba
elimde 15 gün kullandığım başlıkta belirttiğim soğutucu var. 2. sistemimi dağıttığım için satma kararı aldım. Forumdan ihtiyacı olan birine de satabilirim. Sizce bu ürünün 2.el piyasası ne olmalı ?

Teşekkür ederim.

2.el bölümü açılana kadar alım satım yapmak yasak. Piyasası ise bence 250 300 olabilir.

2.el bölümü açılana kadar alım satım yapmak yasak. Piyasası ise bence 250 300 olabilir.
satış yapmıyorum fiyat soruyorum
Satış yapsam direkt satılık yazardım.
fikrin için teşekkür ederim

200'e çıkarırsın onu tabanı çok kücük AMD işlemciler için.

satış yapmıyorum fiyat soruyorum
Satış yapsam direkt satılık yazardım.
fikrin için teşekkür ederim
Yanlış anladım galiba ihtiyacı olan birine satabilirim ifadesini okuyunca satış yaptığınızı düşündüm.

Arkadaşlar merhaba
elimde 15 gün kullandığım başlıkta belirttiğim soğutucu var. 2. sistemimi dağıttığım için satma kararı aldım. Forumdan ihtiyacı olan birine de satabilirim. Sizce bu ürünün 2.el piyasası ne olmalı ?

Teşekkür ederim.
Görseli var mı fanın ve hangi işlemciyle kullandınız

200'e çıkarırsın onu tabanı çok kücük AMD işlemciler için.
3700x ile kullandım rander işleri için ama o sistemi dağıttığım için gerek kalmadı. Zaten 1 adet daha var imzamda görebilirsiniz. 3600x ile kullanıyorum. Her iki işlemci için de performansını kesinlikle efsane 3700x 4.4 ghz oc ile kullandım rander işlerimde beni üzmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görseli var mı fanın ve hangi işlemciyle kullandınız
3700x ile 4,4 ghz oc ile kullandım. Fan devirleri hiçbir zaman tam devir çalışmadı. Serin ve sessiz. kırmızı olan model BURADAN bakabilirsiniz

3700x ile kullandım rander işleri için ama o sistemi dağıttığım için gerek kalmadı. Zaten 1 adet daha var imzamda görebilirsiniz. 3600x ile kullanıyorum. Her iki işlemci için de performansını kesinlikle efsane 3700x 4.4 ghz oc ile kullandım rander işlerimde beni üzmedi.

3700x ile 4,4 ghz oc ile kullandım. Fan devirleri hiçbir zaman tam devir çalışmadı. Serin ve sessiz. kırmızı olan model BURADAN bakabilirsiniz
Bu arada işlemci sendeyse OC öncesi ve sonrası testi yapabilir misin?

3000 serisinin OC perofrmansı 0 çünkü.

Bu arada işlemci sendeyse OC öncesi ve sonrası testi yapabilir misin?

3000 serisinin OC perofrmansı 0 çünkü.
3700x i sattım dostum,
ama 3600x için yapabilirim istersen tam olarak ne istiyorsan

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Ben de 3600x satın aldım da soğutucu arıyorum

Ben de 3600x satın aldım da soğutucu arıyorum
mevcut sistemimde 3600x kullanıyorum
4,3 ghz oc
stres testlerinde ( yaklaşık 60-65 dk ) sıcaklık 65 derece de sabit kalıyor. Üründen memnunum

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
3700x i sattım dostum,
ama 3600x için yapabilirim istersen tam olarak ne istiyorsan
3600X ile 1.4 hatta olabilirse 1.45 voltajda en iyi frekans ayarlarında performans artışı var mıdır? çünkü 3600'de yok.

bu arada o soğutucu bunu soğutmaya yetiyor mu 3700X'e bu soğutucuyla mı OC yaptın?

mevcut sistemimde 3600x kullanıyorum
4,3 ghz oc
stres testlerinde ( yaklaşık 60-65 dk ) sıcaklık 65 derece de sabit kalıyor. Üründen memnunum
battlecruiser de kullanıyorsun sanırım. :D dünyanın en iyi kasası herhalde soğutma konuusnda ise airhawk'a yakın.

Geri