Hocam başıma bir şey gelmez dimiadam bence onu çalmıştır. njfgfjkhgjkdhgjkkafk
ama fiyatı iyi
Hocam başıma bir şey gelmez dimiadam bence onu çalmıştır. njfgfjkhgjkdhgjkkafk
ama fiyatı iyi
Fazla ucuz .Arkadaşlar 600 TL'ye 2. el arctis 5 buldum. Garantili olduğunu ama kutusunun ve garanti belgesinin olmadığını söylüyor. Sizce alınır mı?
hacı bilmiyom valla ama sağlam mı ona bak. çünkü garantiye gönderemezsin diye biliyorum garanti kartı olmadan.Hocam başıma bir şey gelmez dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam başıma bir şey gelmez dimi
Ben daha geçen gün Arctis 3 ü 700 e sattım o bile ucuzdu 1 günde satıldı. Sıfırıda 1300 tl. Arctis 5 in ikinci eli sağlamsa en az 1000-1100 olmalıFazla ucuz .
3 aylık diyorduhacı bilmiyom valla ama sağlam mı ona bak. çünkü garantiye gönderemezsin diye biliyorum garanti kartı olmadan.
Hocam abartmayalımknk birde kalabalık bir yerde buluş adamla. tenha yerlerde buluşma .d
Yoksa abartalim mi3 aylık diyordu
Hocam abartmayalım
Hocam neye dikkat etmeliyim kontrol ederkenBen daha geçen gün Arctis 3 ü 700 e sattım o bile ucuzdu 1 günde satıldı. Sıfırıda 1300 TL. Arctis 5 in ikinci eli sağlamsa en az 1000-1100 olmalı
Çiziği,kırığı var mı , Kulaklığın iki tarafıda çalışıyor mu. 7.1 surround çalışıyor mu. Ürün kodu sorgulaması yapabilirsin. 2 girişide çalışıyor mu, kabloları tam mı ve hasarı var mı. Padleri vs sağlam mı. Kontrol edilebilecek çok şey var3 aylık diyordu
Hocam abartmayalım
Yoksa abartalim mi
Hocam neye dikkat etmeliyim kontrol ederken