iyi gibi ama işlemci değiş alırsansizce bu sistem bu fiyata nasıl
şuan mevcut mu hocam rx6600 2060 dan daha iyi kart mıgeçen gencer gamingde 9999 TL ye rryzen 5 5500 rx6600 li sistem vardi
eski demi beni idare etsın 1 2 yılda degısırım sonraiyi gibi ama işlemci değiş alırsan
sizce bu sistem bu fiyata nasıl
Atma o fiyata sistem yokturgeçen gencer gamingde 9999 TL ye rryzen 5 5500 rx6600 li sistem vardi
cumartesi günü vardi işte gg wp indirimlerinde bitti iyidir tabi işlemci ve ekran kartı güncel en azındanşuan mevcut mu hocam rx6600 2060 dan daha iyi kart mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski demi beni idare etsın 1 2 yılda degısırım sonra
varmış hocam bende gördum hatta biri bitmiş diye yorum atmıs gencer gamıng ınsta sayfasına uzulmeyın haftaya cumartesi saat 19:00 bekleyın demıs sızce bende cumartesıne kadar bekleyeyım mıAtma o fiyata sistem yoktur
bu cumartesını bekleyın demıs gencer gamıng galıba bu haftada olacak bekleyeyım mı hocam sızcecumartesi günü vardi işte gg wp indirimlerinde bitti iyidir tabi işlemci ve ekran kartı güncel en azından
sizce bu sistem bu fiyata nasıl
boş yapmaAtma o fiyata sistem yoktur
anladım hocam hafta sonu gencerın ındırımlerını bekleme kararı aldımhocam ultrada gta 5 böyleyse orta veya dusuk ayarlarda 90 100 zorlar veya geçer ama işlemci değiş fpsin artıcaktır
acelen yoksa bekle tabi her cumartesi geliyor böyle sistemlervarmış hocam bende gördum hatta biri bitmiş diye yorum atmıs gencer gamıng ınsta sayfasına uzulmeyın haftaya cumartesi saat 19:00 bekleyın demıs sızce bende cumartesıne kadar bekleyeyım mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu cumartesını bekleyın demıs gencer gamıng galıba bu haftada olacak bekleyeyım mı hocam sızce