[Logitech g102 mouse, razer ornata v3 tkl klavye, klasse longteng mousepad, msi g274f 1080p 180hz monitor varArkadaşlar Selamlar,
Daha öncede benzer konular için yazmistim.Aşağıdaki sistem 39.000 TL
Alınır mı sizce nakit param olmadığı için cazip geldi.site 6 taksit yapıyor peşin fiyatina desteklerinizi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Hayır alınmaz.Arkadaşlar Selamlar,
Alınır mı sizce nakit param olmadığı için cazip geldi.site 6 taksit yapıyor peşin fiyatina desteklerinizi bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
İmkanı yok bu fiyat etmesininArkadaşlar Selamlar,
Alıntıyı görüntüle
Sıfır toplamaya kalktığımda 50.000 TL civarı geliyor.oneriniz nedirHayır alınmaz.
hocam çok pahalı ve kasa alırken parçaların ederi belli tek tek sahibinden en ucuz güncel ilanlara bakın toplayın edip etmeyeceğine siz karar verirsiniz .Arkadaşlar Selamlar,
Alıntıyı görüntüle
Kaç para ederhocam çok pahalı ve kasa alırken parçaların ederi belli tek tek sahibinden en ucuz güncel ilanlara bakın toplayın edip etmeyeceğine siz karar verirsiniz .