Neler Yeni

2.El Bilgisayar Sattım (pc bozuk dönüşü yaptılar)

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Tavsiyem kutularken ve sistem testini yaparken ya video çekin ya da görüntülü arayın, video çekerken de tarih saat isim soyisim belirterek yapmanız daha mantıklı olur bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimsenin günahını almak istemem ama, arızalı parçalarla değiştirip senin sağlam parçanı almış olabilirler

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
Tanıdığı bilgisayarcı parça çaldıysa benim pc ekran kartını almışlar yerine amd nin 1 gb kabloları bantlı saçma sapan ekran kartı takmışlardı

rado2373

80+
Tavsiyem kutularken ve sistem testini yaparken ya video çekin ya da görüntülü arayın, video çekerken de tarih saat isim soyisim belirterek yapmanız daha mantıklı olur bence.

Kimsenin günahını almak istemem ama, arızalı parçalarla değiştirip senin sağlam parçanı almış olabilirler
teşşekür ederim yorumunuz için dediklerinizin %90 yaptım nerdeyse aradığında iade almıycam söyledim ama garanti sürecinde yardım edebilceğimi söyledim pc tamir vermişler tanıdığa yarına kadar kalcanı söylediler

Tanıdığı bilgisayarcı parça çaldıysa benim pc ekran kartını almışlar yerine amd nin 1 gb kabloları bantlı saçma sapan ekran kartı takmışlardı
kendisi bilir ben hiç bi şekilde kabul etmiyorum çünkü ben istenilenleri yaptım anca iade görüntülü arardı yada video kaydederdi kargo alırken pc açana kadar öyle alırdım sorun olduysa

cruwiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cruwiel
5600x 6600xtli pcyi 15 bine satışını gerçekleştirdim.Gebzedeyim ben, izmirden aldı alıcının arkadaşı gelip test etti saat geçtiği için benim sabah kargoya vermemi istediler kargo sonrası parayı eftden aldım.
Sorun kargo karşıya ulaşınca pc power düğmesine basınca pc açılmıyor anakart ışık falan yanıyor. Tanıdığı bir bilgisayar tamircisine götürdü ana kart sorunlu diyor ve işlemciyi sökmüş işlemci pim yamuk diyor kenarlardaki bide ortada pin yok diyor :D
Ben pcyi aylardır sorunsuz kullanıyorum test ettiklerindede sorun çıkmadı kargolamayıda çok iyi yaptım görüntülü aradım ürünü kabul etmiycemi söyledim
Bi tavsiyeniz var mı @Abdullah Hacıgül
arkadaşı gelip test ettiyse senlik bir durum yok bro. kabul etme

cruwiel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cruwiel
evet arkadaşı test etti çalıştığını söylediler benim vermemi istediler ertesi gün kargoya bende görüntülü arayıp kargodayken verdim sonra parayı aldım
diyelim ki adamların cidden suçu yok, durduk yere problem çıktı. bu bile seni ilgilendiren durum değil. çünkü kanıtları yok. sen çalıştığını, problem olmadığını kanıtlamışsın arkadaşına. belki adamlar dolandırıcı, seni keriz yerine koymak istiyolar belki de.. umarım çok başını ağrıtmadan biter bu iş

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
net dolandırıcı. kontrol edilip gönderilmiş. kargoda pinin yamulma ihtimali yok.

rado2373

80+
diyelim ki adamların cidden suçu yok, durduk yere problem çıktı. bu bile seni ilgilendiren durum değil. çünkü kanıtları yok. sen çalıştığını, problem olmadığını kanıtlamışsın arkadaşına. belki adamlar dolandırıcı, seni keriz yerine koymak istiyolar belki de.. umarım çok başını ağrıtmadan biter bu iş
eyvallah saolsın valla beni aradıklarında yardımcı olmaya çalışırım ama pc götürmüşler tamir görüyor şuan bence kimsede kabul etmez

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,184
İsim
Turuncu Keskin
Kendisi soğutucu veya başka bir şey varsa sökerken yüksek ihtimal pinleri yamulttu şimdi de ürün sorunlu durumunu çıkarıyor. Bundan sonrasını garantiyle uğraşması gerekiyor, siz asla iade almayın.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
5600x 6600xtli pcyi 15 bine satışını gerçekleştirdim.Gebzedeyim ben, izmirden aldı alıcının arkadaşı gelip test etti saat geçtiği için benim sabah kargoya vermemi istediler kargo sonrası parayı eftden aldım.
Sorun kargo karşıya ulaşınca pc power düğmesine basınca pc açılmıyor anakart ışık falan yanıyor. Tanıdığı bir bilgisayar tamircisine götürdü ana kart sorunlu diyor ve işlemciyi sökmüş işlemci pim yamuk diyor kenarlardaki bide ortada pin yok diyor :D
Ben pcyi aylardır sorunsuz kullanıyorum test ettiklerindede sorun çıkmadı kargolamayıda çok iyi yaptım görüntülü aradım ürünü kabul etmiycemi söyledim
Kabul etme. Çok istiyorsa THH'ye başvursun.
Ürünü sorunsuz sattığına dair elinde kanıt varsa herhangi bir sorun yaşamazsın.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Pin kopuk ya da yamuk olamaz parayi geri alip sistemi vermeyecekler buyuk ihtimalle
Iade yi kabul etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,095
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom