Neler Yeni

2.el bilgisayar yada sıfır bilgisayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp Koray Kaya
Alabileceğim 2. el pc var 3 yıllık ve özellikleri şunlar,
:flowerbullet:
Motherboard: Asus Maximus VIII Hero
CPU: Intel Core i7 7700K
GPU: GeForce GTX 1070
RAM: Corsair Vengeance LPX Red 16GB (2X8GB) DDR4/3000MHz
SSD: Samsung 850 PRO 512GB
HDD: 2TB 3.5" INTELLIPOWER 64MB SATA RED NAS HDD
Case: Aerocool GT Advance 750W Gaming Case

ya bu sistemi alacağım 7500e yada sistem toplayacağım bunu bu forumdaki insanlara danışmak istedim

Emre Baş

80+ Gold
Sakın alma bunu sıfır al kesinlikle bu çok pahalı

yoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Koray Keçeci
Alabileceğim 2. el pc var 3 yıllık ve özellikleri şunlar,
Motherboard: Asus Maximus VIII Hero
CPU: Intel Core i7 7700K
GPU: GeForce GTX 1070
RAM: Corsair Vengeance LPX Red 16GB (2X8GB) DDR4/3000MHz
SSD: Samsung 850 PRO 512GB
HDD: 2TB 3.5" INTELLIPOWER 64MB SATA RED NAS HDD
Case: Aerocool GT Advance 750W Gaming Case

ya bu sistemi alacağım 7500e yada sistem toplayacağım bunu bu forumdaki insanlara danışmak istedim
Kullanılmış bir sistem almak yerine sıfır toplamak daha sağlıklı olur. Parçalar iyi ama o fiyat bandında kendine sıfırını geliştirerek alabilirsin.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
bütçen o kadar ise sıfır sistem almak daha mantıklı

s.yunus54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
seyit yunus
o bütçe ile sıfır toplaman daha mantıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp Koray Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanılmış bir sistem almak yerine sıfır toplamak daha sağlıklı olur. Parçalar iyi ama o fiyat bandında kendine sıfırını geliştirerek alabilirsin.
ama ne alacağağımı bulamadım donanım arşivinin sistemlerine baktım son sistemde amd kullanmış ama amd ekran kartı kesinlikle istemiyorum işlemci amd alacağım ama ekran kartı nvdiadan şaşmak istemiyorum donanım arşivinin 2060lı sistemine baktım ve o sistemde ısınma sorunu var gibi geldi 80 dereceleri gördü nerdeyse şuan arada kaldımtoplama konusunda da yardımcı olursanız sevinirim

HumanvVol2

80+ Bronze
ama ne alacağağımı bulamadım donanım arşivinin sistemlerine baktım son sistemde AMD kullanmış ama AMD ekran kartı kesinlikle istemiyorum işlemci AMD alacağım ama ekran kartı nvdiadan şaşmak istemiyorum donanım arşivinin 2060lı sistemine baktım ve o sistemde ısınma sorunu var gibi geldi 80 dereceleri gördü nerdeyse şuan arada kaldımtoplama konusunda da yardımcı olursanız sevinirim
Neden amd ekran kartı istemiyorsun ?

yoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Koray Keçeci
ama ne alacağağımı bulamadım donanım arşivinin sistemlerine baktım son sistemde AMD kullanmış ama AMD ekran kartı kesinlikle istemiyorum işlemci AMD alacağım ama ekran kartı nvdiadan şaşmak istemiyorum donanım arşivinin 2060lı sistemine baktım ve o sistemde ısınma sorunu var gibi geldi 80 dereceleri gördü nerdeyse şuan arada kaldımtoplama konusunda da yardımcı olursanız sevinirim
Ben AMD'den çok çekmiş bir insanım. Dizüstü bilgisayarımda AMD vardı ve nefret etmiştim. Kasa alırken çok araştırdım. AMD eskisi gibi ısınan veya bozulan parçalar değil artık. AMD'den nefret etmeme rağmen kendime gidip AMD tabanlı sistem topladım. Alalı 1 yıldan fazla olacak ve sana şunu söyleyim iyi ki AMD almışım. Isınma sorunu veya çökme görmedim daha. AMD'yi bir daha araştır bence. Eski nesildeki hataları düzelttiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp Koray Kaya
Neden AMD ekran kartı istemiyorsun ?
Şöyle söyliyim bende şuan çook eski bir bilgisayar var ve amd ekran kartı var içinde 2016 son güncelleme geldi o kadar ama arayüz açısından falanda nvdia daha iyi duruyor işlemcideki o amd önyargımı kırdım intele o kadar para vereeceğime amd işlemci kesinlikle alırım ama ekran kartı konusunda çok fazla soru işararetleri var güven vermiyor gibi geliyor

HumanvVol2

80+ Bronze
Kesinlikle AMD istemiyorum ekran kartını ve bu 2.el sistemin şuan piyasa değeri 12k falan ondan arada kaldım
Sen bilrisin ama amd alırsan rtx 2070 den daha iyi performans veren bir ekran kartıyla sistem alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle söyliyim bende şuan çook eski bir bilgisayar var ve AMD ekran kartı var içinde 2016 son güncelleme geldi o kadar ama arayüz açısından falanda nvdia daha iyi duruyor işlemcideki o AMD önyargımı kırdım intele o kadar para vereeceğime AMD işlemci kesinlikle alırım ama ekran kartı konusunda çok fazla soru işararetleri var güven vermiyor gibi geliyor
Yeni ekran kartlarında artık sıkıntı yok diye biliyorm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,577
Üyeler
165,553
Son üye
tugraxd