Çözüldü✓ 2. El bir PC sizce alınır mı

Fiyat çok pahalı çok daha performanslı sistemi daha ucuza sıfır olarak alabilirsiniz.

2 aylık bir sistem peki çöp olan yanı neresi yani değiştirsem parçasını yani 5.500 iyi bir rakam gibi geldi her şey kutulu faturalı

2 aylık bir sistem peki çöp olan yanı neresi yani değiştirsem parçasını yani 5.500 iyi bir rakam gibi geldi her şey kutulu faturalı
Hocam 5500 tl gibi bir bütçeye tutup 2.el rx 570 almak aptallık olur.1300 TL'ye 144 hz monitör + 4200 TL'ye 1650s li sıfır sistem alırsınız o yüzden

Çoğu siteden baktım normal 1650 li olan sistem toplasam bile 7 bin civarı çıkıyor

ilkönce veridiğin para ile aldığın performansı yeni pcler ile karşılaştır, sonra yükseltilebilir olup olmadığına felan bak. ddr4 den aşağı pc alma. ilanlarda söylemiyosa işlemcisini araştırıp anakart pin düzenini bulup onu araştırabilirsin. çıkan anakartlardan anlarsın ddr4 mü ddr3 mü felan. ama bu pcnin özellikleri fena deil ama rx570 e 1600tl verilmez ben 650tl ye felan almıştım 1 yıl önce. bu adam baya kazık fiyat koymuş.
bu pc çöp bu pc harika felan diyemeyiz paranın değerini karşılaması önemli.

Geri