27K Bütçeye İkinci El Sistem

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bir PC almak üzereyim, özellikleri resimde mevcut son olur fiyatı 25K. Alınır mı sizce bütçem bu civarlar

Ekler

• 9551.webp
    9551.webp
    94.9 KB · Hit: 51
sıfır 6700xt li sistemimi 20500 TL'ye aldım bu fiyat çok fazla ekipmanlarım da sıfır toplam 28500lara falan geldi.

Doğrudur hocam, piyasayı çok bilmiyorum o yüzden sormak danışmak istedim
aceleniz yoksa güzel fırsatlar oluyor sıcak fırsatlar kısmına arada bakın belki pc denk gelir yavaş yavaş da ekipman toplarsınız olur biter. Hem ikinci el değil sıfır ürün almış olursunuz.

aceleniz yoksa güzel fırsatlar oluyor sıcak fırsatlar kısmına arada bakın belki pc denk gelir yavaş yavaş da ekipman toplarsınız olur biter. Hem ikinci el değil sıfır ürün almış olursunuz.
Teşekkür ederim, bu işlerden anlıyorsan yardımcı olur musun?

Teşekkür ederim, bu işlerden anlıyorsan yardımcı olur musun?
olurum tabi de şuan pek fp sistem yok yada ben bulamadım ikinci el alacaksanız bu fiyatlara 6700xt li sistemlere bakabilirsiniz 12 gb vram a sahip 7000 serisi , nvidia tarafında ise 4060 veya üstleri.

olurum tabi de şuan pek fp sistem yok yada ben bulamadım ikinci el alacaksanız bu fiyatlara 6700xt li sistemlere bakabilirsiniz 12 gb vram a sahip 7000 serisi , nvidia tarafında ise 4060 veya üstleri.
Benim şehrimdeki ilanları sana atsam yorumlayabilir misin? Telegram Instagram vs gibi yerlerden

Geri