eraayerdeem
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba bu işlerden anlıyorsan yardım eder misin? Piyasayı çok bilmiyorumO paraya 5700xt yazık olur valla
kazık alınmaz https://www.itopya.com/hunter-v6-am...b-16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-geforce-rtx-s_h29386Merhabalar bir PC almak üzereyim, özellikleri resimde mevcut son olur fiyatı 25K. Alınır mı sizce bütçem bu civarlar
Merhaba, Monitör ve ekipman dahil almam lazım
Doğrudur hocam, piyasayı çok bilmiyorum o yüzden sormak danışmak istedimsıfır 6700xt li sistemimi 20500 TL'ye aldım bu fiyat çok fazla ekipmanlarım da sıfır toplam 28500lara falan geldi.
aceleniz yoksa güzel fırsatlar oluyor sıcak fırsatlar kısmına arada bakın belki pc denk gelir yavaş yavaş da ekipman toplarsınız olur biter. Hem ikinci el değil sıfır ürün almış olursunuz.Doğrudur hocam, piyasayı çok bilmiyorum o yüzden sormak danışmak istedim
Teşekkür ederim, bu işlerden anlıyorsan yardımcı olur musun?aceleniz yoksa güzel fırsatlar oluyor sıcak fırsatlar kısmına arada bakın belki pc denk gelir yavaş yavaş da ekipman toplarsınız olur biter. Hem ikinci el değil sıfır ürün almış olursunuz.
kanka bende satıyorum 23 k her şey dahil göz atabilirsinTeşekkür ederim, bu işlerden anlıyorsan yardımcı olur musun?
Fiyati bayagi uygun diyecektim ancak ekran kartini gorene kadar hocam ekran karri yükseltme şansiniz yoksa almayin çünkü kart kötüMerhabalar bir PC almak üzereyim, özellikleri resimde mevcut son olur fiyatı 25K. Alınır mı sizce bütçem bu civarlar
olurum tabi de şuan pek fp sistem yok yada ben bulamadım ikinci el alacaksanız bu fiyatlara 6700xt li sistemlere bakabilirsiniz 12 gb vram a sahip 7000 serisi , nvidia tarafında ise 4060 veya üstleri.Teşekkür ederim, bu işlerden anlıyorsan yardımcı olur musun?
Benim şehrimdeki ilanları sana atsam yorumlayabilir misin? Telegram Instagram vs gibi yerlerdenolurum tabi de şuan pek fp sistem yok yada ben bulamadım ikinci el alacaksanız bu fiyatlara 6700xt li sistemlere bakabilirsiniz 12 gb vram a sahip 7000 serisi , nvidia tarafında ise 4060 veya üstleri.