- Bütçe
- 7500
https://shbd.io/s/fPtJJk3k Bu dostlar yanina 2. El bir rx 6700xt cekmeyi dusunuyorum nasil sizce ssd ile birlikte toplam 16-16.5 eder herhalde
Yardimci olabilir misiniz tek tek toplama hakkindameh. en kotu 17-18'e daha adam gibi parcalar kullanarak halledebilirsin bence. tek tek toplamakla ugrasir misin?
Hocam daha ucuza toplanir bence ikinci el sifir karisik olarak
Hocam daha ucuza toplanir bence
hocam parca onerilenizi bekliyorumoluruz evet.
ilan benim hocam aklında boyle birsey varsa diye attım aklına yatarsa fıyatta anlasırızHocam daha ucuza toplanir bence ikinci el sifir karisik olarak
Izmir hocam@efetrkan nerde yasiyorsun? her satici pg acmiyor malum.
Ilan icin o kadar ugrasmaniza gerek yok hocam siz soyleyin bilesenleri ve hangilerini 2. El alayim diye ben bulurum@efetrkan nerde yasiyorsun? her satici pg acmiyor malum.
Hocam o zaman istiyorsaniz bir deneyin 2. El parcalari izmir iciyani parca yelpazenin asiri genis oldugunu dusunmedigim icin demistim onu, pek ugrascak bir sey de yok sayilir benim icin ancak sen bilirsin.
islemci, sogutucu, bellekleri ve ssd'yi sifir al. sirasiyla r5 5600, dark x123, viper steel dual 2x8 3200 cl16, exceria g2 500 gb seklinde siralayayim.
geri kalanlari da ikinci elden sorunsuz ve eksiksiz oldugundan emin oldugun random b350 veya b450 mobo, beyaz etiketli vs550, zorunda kalmadigin surece msi mech model haric, red devil model onceligin olacak sekilde 6700 xt ve yine random bir kasa alabilir veya uzay montaj kullanabilirsin istersen.
dedigim gibi 17-18 bini gecmemesi lazim bu sekilde.