- En İyi Cevap
- 36
- Reaksiyon skoru
- 11,991
Biz mi tahmin edelim, ne istiyorsun? Leb demeden Leblebi'yi anlayamıyoruz maalesef.DDR2. Model falan bilmiyorum. Eski bilgisayara takacağım.
Biz mi tahmin edelim, ne istiyorsun? Leb demeden Leblebi'yi anlayamıyoruz maalesef.DDR2. Model falan bilmiyorum. Eski bilgisayara takacağım.
reis intel mi amd mi yoksa başka bir yeni çıkan işlemci markası mıDDR2. Model falan bilmiyorum. Eski bilgisayara takacağım.
750 Tİ'lı sistem toplanıyor aslındaİstersen ramlarda elinde olsun 1000T'e çok zor.
Nerden bileyim 11 yıllık pc'nin anakartını? Pc casper era.Biz mi tahmin edelim, ne istiyorsun? Leb demeden Leblebi'yi anlayamıyoruz maalesef.
Biz nereden bilelim senin anakartını? Bu şekilde kimse PC toplayamaz.750 Tİ'lı sistem toplanıyor aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nerden bileyim 11 yıllık PC'nin anakartını? PC casper era.
bir şey bile bilmiyorsan hiç isteme knk750 Tİ'lı sistem toplanıyor aslında
Nerden bileyim 11 yıllık PC'nin anakartını? PC casper era.
tmBiz nereden bilelim senin anakartını? Bu şekilde kimse PC toplayamaz.
La nabayım? 11 yıllık bilgisayar. Anakart hiç alakam olmadığı bir konu. Ekran kartı,ram,sdd işlemci falan desen tamam söylerim de anakartı bilmiyorum. İnternete casper era yazıp bakmak çok mu zor?bir şey bile bilmiyorsan hiç isteme knk
Kankam bizde bilmiyoruz casper era yazıp çıkacakmı sence ?tm
La nabayım? 11 yıllık bilgisayar. Anakart hiç alakam olmadığı bir konu. Ekran kartı,ram,sdd işlemci falan desen tamam söylerim de anakartı bilmiyorum. İnternete casper era yazıp bakmak çok mu zor?
Kankam bizde bilmiyoruz casper era yazıp çıkacakmı sence ?
evet kardeşim anakart yazmıyor sitede
peki2 https://www.google.com/url?sa=t&rct...t113805.html&usg=AOvVaw0MBZevLnKQQhUnAS20_mccevet kardeşim anakart yazmıyor sitede![]()
Konuyu troll yaptıysan komik değilse daha komikpeki2