MertYıldız
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Bu fiyata değer mi klavye mouse kulaklık da verecek daha fazla bütçem yok 
Bence değmez ne ekran kartı iyi ne de işlemci iyi, eskimiş ürünler nasıl olsa ikinci el alıcaksın öyle değilmi o halde sana bu fiyata daha iyi bir pc oluşturmaya çalışıcağım tabi sen istersen cevap vermen yeterli yalnız parçaları tek tek alıcaksın ona göreBu fiyata değer mi klavye mouse kulaklık da verecek daha fazla bütçem yok
önermemBu fiyata değer mi klavye mouse kulaklık da verecek daha fazla bütçem yok
Tamamdır hocamBence değmez ne ekran kartı iyi ne de işlemci iyi, eskimiş ürünler nasıl olsa ikinci el alıcaksın öyle değilmi o halde sana bu fiyata daha iyi bir PC oluşturmaya çalışıcağım tabi sen istersen cevap vermen yeterli yalnız parçaları tek tek alıcaksın ona göre
Ben olsam almazdım kesinlikleBu fiyata değer mi klavye mouse kulaklık da verecek daha fazla bütçem yok
i7 3770 güçlü bir işlemci elindeyse kullanabilir.Anakartı yazmamışsın reis
Bu arada elimde i7 3770 var ve 550 w PSU var zaten bunları da göz önünde bulundurursan fiyat düşecektir diye düşünüyorum
Anakart olarak önerebileceğim pek bir şey yok intel bilgim biraz zayıfAnakart olarak ne almalıyım? İ7 ve rx570le mi kullanayım