hacı cevaplar çok şaibeli ya
Me- bu arada hocam furmarkta değerler nasıldı acaba
1 gün önce
İşlemler ▾
Mert Kartı görünce anlayacaksınız zaten tertemiz 4 aydır kartı kullanmıyorum evlendim elde kasa falan kalmadı test edemedim. Ama söylediğim gibi kart gerçekten temiz kutusu faturası her şeyi var
1 gün önce
Sadece sizin görebileceğiniz şekilde cevaplandı.
Me- Merhaba hocam ürün elime ulaştı fakat görsellerde kartın güvenlik etiketi duruyordu kartı kutusundan çıkardım iş yerinde baktım güvenlik etiketi delik
2 saat önce
İşlemler ▾
Mert Kartın kendisinden çok anlamam hocam delik olması performansı etkilemez diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz yine . Kartı gönderirken ben yapmışımdır ama hasar falan yok üründe yüksek performansta çalışıyor
2 saat önce
Me- yok hocam etiket açılmamış gözüküyor birde kutu siz paketlerken mi oldu bilmiyorum da biraz yırtıkları vardı test ederim çalışıyorsa sorun yok ztn görselde içi açılmamıştı da ondan sormak istedim
1 saat önce
İşlemler ▾
Mert Yok işlem görmedi ki kart
1 saat önce
Me- diğer kartınız duruyor mu acaba
1 saat önce
İşlemler ▾
Mert Satıldı bugün
1 saat önce
Me- hocam tekrar merhaba ilana tekrar baktımda bana gelen kartla görsel farklı bilginiz varmı acaba ilandakinin içi açılmamış kutusu temiz bendekinde içi açılmış vramlere termal pad bile uygulanmışta görsel temsilimi acaba gelen ürün farklı çünkü görseldeki ile
13 dk önce
İşlemler ▾
Mert Başka kart olsa ilana atacağım zaten ama yok ki görseldeki kartı gönderdim teste soktunuz mu kartı
7 dk önce
Me- ofisteyim hocam iş yerindeyim evde değilim ama ürün görseldekinden farklı yani
biraz önce
İşlemler ▾
Sorunuz cevaplandıktan sonra yayınlanacaktır.
Me- aynı marka model fakat görseldeki gibi değil
biraz önce
İşlemler ▾
Sorunuz cevaplandıktan sonra yayınlanacaktır.