Neler Yeni

2.el ekran kartı aldım hangi testleri yapmalıyım

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
Arkadaşlar yarın RX 5600 XT alıcam 2.el olarak hangi testleri yapmalıyım bi sıkıntısının olup olmadığını öğrenmek için?

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Çok bir bilgim yok bu konularda ama 5600xt aldığına göre en rahat yapabileceğin test internetten açıp bakabileceğin testlerle kendi fps'ini karşılaştırmak olabilir.

(Birkaç Arkadaş kızgın atmış arkadaşlar mining vs. yapıldıysa veya çok kullanılıp termali kuruduysa bu 2 oyunda yaptığı testler hem sıcaklığı hemde istediği fps i alıp alamadığını gösterir.)

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar yarın RX 5600 XT alıcam 2.el olarak hangi testleri yapmalıyım bi sıkıntısının olup olmadığını öğrenmek için?
furmark veya 3d mark yap 20 30dk yap yeterli olur herhalde

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Çok bir bilgim yok bu konularda ama 5600xt aldığına göre en rahat yapabileceğin test internetten açıp bakabileceğin testlerle kendi fps'ini karşılaştırmak olabilir.

(2 Arkadaş kızgın atmış arkadaşlar mining vs. yapıldıysa veya çok kullanılıp termali kuruduysa bu 2 oyunda yaptığı testler hem sıcaklığı hemde istediği fps i alıp alamadığını gösterir.)
belki testlerdeki kullanılan msi,bu arkadaşın ki asus sıcaklık farkı görüp bozuk mu diyecek?

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
belki testlerdeki kullanılan msi,bu arkadaşın ki asus sıcaklık farkı görüp bozuk mu diyecek?

Bunu baktığı zaman zaten yapan kanal gösterir. Ben en basit en ilkel yolunu söylüyorum tabikide furmark vs. yapılabilir. Ona bakarsanız furmarkdaki de testlerdeki sıcaklıklar farklı çıkabilir.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Bunu baktığı zaman zaten yapan kanal gösterir. Ben en basit en ilkel yolunu söylüyorum tabikide furmark vs. yapılabilir. Ona bakarsanız furmarkdaki de testlerdeki sıcaklıklar farklı çıkabilir.
foruma gelir sıcaklık değerleri normal mi adlı konu açari furmark test sonuçlarını ve rx 5600xt modelini falan söyler bu kadar

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
foruma gelir sıcaklık değerleri normal mi adlı konu açari furmark test sonuçlarını ve rx 5600xt modelini falan söyler bu kadar

Birdaha diyorum ben. Benim dediğim en ilkel yolu. Adam alır açar 5600xt yi derki bu adam 70 ben 72 alıyorum ortalama çok kullanılmamış falan der. Sonra girer bakar furmarka foruma yazar şey yapar vs. Sonuçta bu ekran kartını alan adam eni sonu oyun oynar.

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel

(Birkaç Arkadaş kızgın atmış arkadaşlar mining vs. yapıldıysa veya çok kullanılıp termali kuruduysa bu 2 oyunda yaptığı testler hem sıcaklığı hemde istediği fps i alıp alamadığını gösterir.)
Bir karta mining de yapılsa FPS dusmez

Scaredy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
x x
Bir karta mining de yapılsa FPS dusmez

Emin misiniz? Bildiğim kadarıyla full güçde mining yapılmış bir kart, ısınması çok fazla olup full yük altında olduğundan dolayı sanki 4 yıllık bir kullanım kadar kullanılmış kadar yük yiyormuş gibi deniliyor bu da performans düşüşüne sebep oluyor diyorlar.

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Emin misiniz? Bildiğim kadarıyla full güçde mining yapılmış bir kart, ısınması çok fazla olup full yük altında olduğundan dolayı sanki 4 yıllık bir kullanım kadar kullanılmış kadar yük yiyormuş gibi deniliyor bu da performans düşüşüne sebep oluyor diyorlar.
Yok fps de fark olmaz

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
hocam furmark stress testi yap. fanları %100 yapıp fanları dinle. Açılıp açılmadığını sor, faturasını mutlaka gör

Top Bottom