Overclok yapsın demek?? Hemde bi anda +200MHz yok daha neler.Furmark testi yaptır yüke sok kartı ısı değerlerine ve performansına bak
MSI Afterburnerdan +200 Core ve Memoryclock yapıp bir süre kullan bak bakalım bir sorun yaşatacak mı.
Adamlar memory clocka +900 verip kullanıyorlar kartı +200 mhz çorap söküğü gibi gelir o karta.Furmark + Oyun testi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Overclok yapsın demek?? Hemde bi anda +200MHz yok daha neler.
Hocam bişey sorabilir miyim? İmzanızda ki x3470 ile rx6600ü besleyebiliyor musunuz oc ile?Furmark + Oyun testi.
Kimi oyunda besliyor kimisinde darboğaz oluyor.Adamlar memory clocka +900 verip kullanıyorlar kartı +200 mhz çorap söküğü gibi gelir o karta.
Hocam bişey sorabilir miyim? İmzanızda ki x3470 ile rx6600ü besleyebiliyor musunuz oc ile?
Kanka timespy 3dmark test yap almadan once2. el Zotac rtx 2060 alacağım, garantisi yok. Ne yapmam lazım test vs.
Evet paylaşabilirim istersenizKimi oyunda besliyor kimisinde darboğaz oluyor.
+900 mü
Memory neyse de Core için +200 MHz çoğu kartı çökertir zaten bunu niye yapıyor ki?Furmark testi yaptır yüke sok kartı ısı değerlerine ve performansına bak
MSI Afterburnerdan +200 Core ve Memoryclock yapıp bir süre kullan bak bakalım bir sorun yaşatacak mı.
genel olarak % kaç darboğaz yiyorsunuz maksimum?Kimi oyunda besliyor kimisinde darboğaz oluyor.
+900 mü
Hocam 200 mhz nedir ki ? +750 verip kullandım tık demedi. bence siz biraz abarttınızFurmark + Oyun testi.
Core clock yazılmış onu farketmedim memory için yazıldı sandım -Hocam 200 mhz nedir ki ? +750 verip kullandım tık demedi. bence siz biraz abarttınız
Hocam rx 6750xt Yükteykey 67 70 derece arası gezinmesi normalmiEvet paylaşabilirim isterseniz
Gayet normal.Hocam rx 6750xt Yükteykey 67 70 derece arası gezinmesi normalmi
İlk bakman gereken şey kartın daha önce sökülüp sökülmediği. Arka plakadaki garanti etiketi duruyorsa gerekli furmark vs testlerini yapıp alabilirsin. Ama sökülmüşse ve satıcı tanıdığın güvendiğin biri değilse tavsiye etmem. Fırınlanmış bile olabilir2. el Zotac rtx 2060 alacağım, garantisi yok. Ne yapmam lazım test vs.