Neler Yeni

Yardım 2.el ekran kartı arızalı laptop almak alınır mı?? vb. bir kaç soru

yusuf34

80+ Silver
illa alıcam değilde eğer bu işten karlı çıkabileceksem alırım bu servis işi ne kadar sürüyordur mesela alsam adamı gitsek servse sorunu ne diye mesela öyle bir şey mümkün mü ne kadar sürer incelemeleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

fotosunu koymuş klavyenin ısıkları yanıyor ama ekran gelmiyor ekran kartının arızalı olduğunu söylemiş

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck

yusuf34

80+ Silver

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck

serkanT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serkan tozman
laptopta ekran kartıtamir işi sıkıntılı bir iştir benimde laptopun ekran kartı sıkıntılı idi 600 tl ye yaptım 1 yıl garanti verildi ama 2 ay sonra tekrar bozuldu ısıtma işlemi yaparak ekran kartını söküyorlar pinlerini ısıtıp aynı ekran kartını geri takıyorlar ve size verebilecekleri bi garanti olmuyor şans işi yani 2 ayda da bozulabilir 1 yılda da 5 yıldada o yüzden ekran kartı bozuk bi laptop a bulaşmayın derim

yusuf34

80+ Silver
laptopta ekran kartıtamir işi sıkıntılı bir iştir benimde laptopun ekran kartı sıkıntılı idi 600 TL ye yaptım 1 yıl garanti verildi ama 2 ay sonra tekrar bozuldu ısıtma işlemi yaparak ekran kartını söküyorlar pinlerini ısıtıp aynı ekran kartını geri takıyorlar ve size verebilecekleri bi garanti olmuyor şans işi yani 2 ayda da bozulabilir 1 yılda da 5 yıldada o yüzden ekran kartı bozuk bi laptop a bulaşmayın derim
arkadaş yaşamış haklı bulaşma yani

Top Bottom