2.el Ekran Kartı Hakkında Yardım

lufianw

80+
Reaksiyon skoru
4
Aşağıya koymuş olduğum furmark değerleri Galax RTX 3080 SG LHR 1-Click OC 10GB'e aittir sizce ikinci el olarak alabilir miyim? Önerir misiniz?
1741956344045.png

4 dakika test mi olur. 30dk yapsın bari
Bilmiyorum ilanda karşıma çıkmıştı. 3080 veya 3080ti ekran kartı almayı düşünüyorum ikinci el furmark değerleri nasıl olursa ekran kartı için daha iyi olabilir farklı bi ilanda 10 dakikalık test verilerini gördüm onları da aşağıya ekliyorum konu hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.

1741956615481.png

Bilmiyorum ilanda karşıma çıkmıştı. 3080 veya 3080ti ekran kartı almayı düşünüyorum ikinci el furmark değerleri nasıl olursa ekran kartı için daha iyi olabilir farklı bi ilanda 10 dakikalık test verilerini gördüm onları da aşağıya ekliyorum konu hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüle

Güç 86.8 kullanılıyor tamamı değil. Fan 75'de. Sıcaklık iyi yine değerlere göre. Farklı test istenebilir.

Kart hiç açılmış ve bakımı yapılmış mı arka plakadaki garanti etiketi üstünde delinmeden duruyor mu?
Edit : İlanı gördüm lhr olduğu için alınıp kullanılır gayette f/p ama garanti etiketi olmayışı daha sonra satmak isterseniz sorun çıkartabilir. Güzel bir karta benziyor. Ayrıca garanti etiketini sormamın ikinci sebebi ilanı görmeden önce karta bakım yapılıp yapılmadığını sıcaklık derecelerinin youtubedan falan muadilleriyle kıyaslamaktı. Bakımın iyi yapıldığını aynı derecelerden anlarız özellikle hotspot ve normal sıcaklık arasındaki farktan anlarız diye sormuştum.

Son düzenleme:
Geri