Neler Yeni

2. El Ekran Kartı Önerisi Lazım.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
mecit burak kılıç
Hocam evden eve degisir bizim ev lanetli, toz buyusu atmislar gibi her yaz temizliyorum karta kar yagmis gibi oluyor yaza girmeden hep bakimlarini yaparim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu fan ayarlarinda ve benim yaptigim ayarlarda girtlak dolu maksimum 65i goruyorum ortlama 62-63 ,derecelerde kart genel olarakta 60 derece diyebilirim. Siz 500 serisinden bahsediyorsunuz galiba %80 yapicam da 65 alti kalicak demeniz ya kart bakimsiz yada kasa sogutmaniz kotu.
hayır hocam kart yanıyor ben önceden rx 580 sapphire pulse kullandım o kart bu karttan daha büyüktü soğutma olarak 60 65 derecelerde çalışıyordu ancak bu sapphire pulse rx 6600 yanıyor aynı kasa aynı ortam aynı hava yok soğumuyor bakım olarakta bakımını yapıyorum okadar kötü kullanmıyorum eskisinde nasılsa bundada öyle

Armi3067

80+ Bronze
Haklisiniz tabi demek oluyor ki asus bu konuda yalan soylemiyormus bu toz tutmayan yuzey vs. gibi reklamlari vardi diye biliyorum ekran kartlari faninda vs. haklilarmis.

şahin doğan

80+ Platinum
Haklisiniz tabi demek oluyor ki asus bu konuda yalan soylemiyormus bu toz tutmayan yuzey vs. gibi reklamlari vardi diye biliyorum ekran kartlari faninda vs. haklilarmis.
Evet özellikle fanlarda hiç toz olmuyor ama markaya takıntılı değilim. Sapphire de benim gözümde iyi marka. Sıcaklıklar kart yanmadığı sürece umurumda değil. 3 ayda bir bile bakım yaparım gerekirse. Kötü marka yüksek seviye kart tercihim. Şu an 6700XT arıyorum.

Armi3067

80+ Bronze
hayır hocam kart yanıyor ben önceden rx 580 sapphire pulse kullandım o kart bu karttan daha büyüktü soğutma olarak 60 65 derecelerde çalışıyordu ancak bu sapphire pulse rx 6600 yanıyor aynı kasa aynı ortam aynı hava yok soğumuyor bakım olarakta bakımını yapıyorum okadar kötü kullanmıyorum eskisinde nasılsa bundada öyle
Ben RX 570 kullandim hocam kart R6 oynarken veya Furmarkta 90 derecelerdee sabitti hep, bu karta gectim geceli buz gibi siz bir seyi yanlis yapiyorsunuz bilginiz olsun 100watt ekran kartina isiniyor demek bana gore sacmalik o kadar guclu bir kartta degil. Her sey sonda kullaniyorum fan ayarlarim sonlarda degil kartim yanmiyor ama sizin kart yaniyor :D

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
mecit burak kılıç
Evet özellikle fanlarda hiç toz olmuyor ama markaya takıntılı değilim. Sapphire de benim gözümde iyi marka. Sıcaklıklar kart yanmadığı sürece umurumda değil. 3 ayda bir bile bakım yaparım gerekirse. Kötü marka yüksek seviye kart tercihim. Şu an 6700XT arıyorum.
hocam 6700 xt de sapphire seçebilirsiniz soğutması büyük yine yani soğutma olarak çok sıkıntılı değil 6700 xt serisi tabi bi red devil kadar iyi değil

Ben RX 570 kullandim hocam kart R6 oynarken veya Furmarkta 90 derecelerdee sabitti hep, bu karta gectim geceli buz gibi siz bir seyi yanlis yapiyorsunuz bilginiz olsun 100watt ekran kartina isiniyor demek bana gore sacmalik o kadar guclu bir kartta degil. Her sey sonda kullaniyorum fan ayarlarim sonlarda degil kartim yanmiyor ama sizin kart yaniyor :D
hocam bendede 580 buz gibiydi bu yanıyor

Armi3067

80+ Bronze
Cok iyi karttir hocam bende ona gecmeyi dusunuyorum elimdekini cikarirsam 6700XT veya 6750XT marka onemsiz yuksek model bakiyorum ayni sekilde sadece acilmis veya acilmamis benim icin onemsiz avrupa elden bakiyorum. Bilmiyorum yakinmisiniz fakat ici acilmis ama istediginiz gibi test edebileceginiz sefakoy bolgesinde 6700XT cok bilgisayarcilarda. Bilginiz olsun istedim.

şahin doğan

80+ Platinum
Cok iyi karttir hocam bende ona gecmeyi dusunuyorum elimdekini cikarirsam 6700XT veya 6750XT marka onemsiz yuksek model bakiyorum ayni sekilde sadece acilmis veya acilmamis benim icin onemsiz avrupa elden bakiyorum. Bilmiyorum yakinmisiniz fakat ici acilmis ama istediginiz gibi test edebileceginiz sefakoy bolgesinde 6700XT cok bilgisayarcilarda. Bilginiz olsun istedim.
Sefaköy'e yakınım. Nerelerde bu dediğiniz yerler?

Armi3067

80+ Bronze
XFX Qck veya Red Devil var genellikla ikinci elde 6700XT kartlarda fakat Red Devil her ne kadar en iyi AMD kartida olsa CoilWhine ortalamasi cok yuksek neredeyse herkes var diyor ve hayvansal sese sahip ama RedDevil sonucta insan uzak duramiyor :D

Sefaköy'e yakınım. Nerelerde bu dediğiniz yerler?
Hocam bizzat kendim almak istedigim karti atiyorum malum benim almam sizden daha zor bende baya yakinim sahibinden linkini size dm olarak yolluyorum suan hala ilandaysa kartlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,002
Üyeler
159,251
Son üye
Sahil Hamzayev
Top Bottom