- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulduğum ekran kartı kırmızı fanlı:/Kötü değil 1000 lira bandında 1050 ti almaktan iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kırmızı fanlı olanı alma çin malı kart en dandigi
Bulduğum ekran kartı kırmızı fanlı:/Kötü değil 1000 lira bandında 1050 ti almaktan iyidir
Bu kırmızı fanlı olanı alma çin malı kart en dandigi
alıcaksan gtx serisinden alcümleten selamün aleyküm 1000-1500 arası bütçem var şu an ki ekran kartım r7 200 serisi 240 2.el ekran kartı almak istiyorum letgodan buldum xfx rx 570 4 gb 1300e veriyor araştırdım biraz ısınma sorunu mining falan diyorlar watman hatası gibi şeyler anlamıyorum alsam ne gibi sıkıntılar yaşarım sizin önerebileceğiniz var mı daha iyisini bulabilir miyim valorant oynuyorum sadece r7 200 serisi 240 de rx 570 e geçsem değer mi kafam karışık biraz başka ekran kartı bulabilir miyim o bütçeye?
sistem:
asus prime b450m k 2
8 gb ram 12 yapmayı düşünüyorum
120 gb ssd
ryzen 5 3600
dark force series 600w power
master air MA610p kule tipi soğutucu
şu an ki ekran kartı:r7 200 serisi 240 4 gb
Isınma sorunu ve watman hatası var diye biliyorum rx570derx480,rx570,rx580,gtx 1060 3,6gb, bu tarz kartlara bakabilirsin. Bütçe çıkarsan Gtx1660 ti/super bakabilirsin.
Yok knki bu adamda 570 kullanıyor yediyse 1 kere yemiştir 2 dkda halledicek şey asıl sorunlu kart o kırmızı fanlı xfxIsınma sorunu ve watman hatası var diye biliyorum rx570de
570 miningsiz 2,5-3 girenler var mesaj bile atmayın miningsiz kartta kral sıçıyor sanırım o kartların üstüne o yüzden Değerli rig kartları üvey evlat oluyor570 4gb almanı öneririm eğer mining yapılmamış bulursan 8gb al 4gbla mining yapan olmadığı için 4gb almak daha garanti en azından kafan ağrımaz
Yok knki bu adamda 570 kullanıyor yediyse 1 kere yemiştir 2 dkda halledicek şey asıl sorunlu kart o kırmızı fanlı xfx
570 miningsiz 2,5-3 girenler var mesaj bile atmayın miningsiz kartta kral sıçıyor sanırım o kartların üstüne o yüzden Değerli rig kartları üvey evlat oluyork
Isınıyor knk o alma ben 50 derece kartı 1250 ye verdim geçenMesaj otomatik birleştirildi:
Kırmızı fanlı 1300e verio almiyim mi o zaman?
Hangi siteler de bulabilirim?Isınıyor knk o alma ben 50 derece kartı 1250 ye verdim geçen
Az daha koy 580 al.gaminh x bulursan en güzel model o
ben şu an msi armor rx570 kulanıyorum ve katın şimdiye kadar yüzde 50 fanda hiç bir oyunda 69 dereceyi geçtiğini görmedim. hatta csgo,valorant,lol tarzı oyunlarda kart fanlarını çalıştırma gereği bile duymuyor. birde kartı alalı yaklaşık 1 yıl oldu ve sadece 1 kere watmann hatası aldım. o da whql sürüm kurunca düzeldi. yani tamamen şans işi aslında her rx570 sürekli watmann hatası verecek diye bir şey yok.Isınma sorunu ve watman hatası var diye biliyorum rx570de
Kırmızı fanlı alınır mı?ben şu an msi armor rx570 kulanıyorum ve katın şimdiye kadar yüzde 50 fanda hiç bir oyunda 69 dereceyi geçtiğini görmedim. hatta csgo,valorant,lol tarzı oyunlarda kart fanlarını çalıştırma gereği bile duymuyor. birde kartı alalı yaklaşık 1 yıl oldu ve sadece 1 kere watmann hatası aldım. o da whql sürüm kurunca düzeldi. yani tamamen şans işi aslında her rx570 sürekli watmann hatası verecek diye bir şey yok.
Kırmizi fanlı Dediğiniz model hangisi hocamKırmızı fanlı alınır mı?
Üsteki mesajları okursanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz Xfx rx 570Kırmizi fanlı Dediğiniz model hangisi hocam
Bulamıyorum letgo ve sahibinden uygulamarında göremedimGtx 1650yi 1500 liraya sattım geçen gün, bence nvidia alın o fiyat bandında AMD yerine.