rx 550 alıp darboğazlı bir şekilde idare etsem çok fazla bir kayıp olur mu? FPS açısından? Veya diyelim ki işlemci kullanan bir oyunda 100 fps alıyorum, darboğaz olduğu için o 100 fps'in altına iner mi? @eyupefe3
rx 550 alıp darboğazlı bir şekilde idare etsem çok fazla bir kayıp olur mu? FPS açısından? Veya diyelim ki işlemci kullanan bir oyunda 100 fps alıyorum, darboğaz olduğu için o 100 fps'in altına iner mi? @eyupefe3
100 lira bir şey zaten q9300,9400 al geç işte niye darboğaz yiyeceksin ki ? Benim xeon e5430u 60-70e sana verirdim ama yeni işlemcinin gelmesini beklemeye üşeniyorum.
100 lira bir şey zaten q9300,9400 al geç işte niye darboğaz yiyeceksin ki ? Benim xeon e5430u 60-70e sana verirdim ama yeni işlemcinin gelmesini beklemeye üşeniyorum.
Psu huntkey hk400-51an modeliymiş 300W ancak sertifika yok eski psu, forumlarda kağıt üstünde 300 normalde 228W verir diyorlar ama bilmiyorum. @eyupefe3
Psu huntkey hk400-51an modeliymiş 300W ancak sertifika yok eski psu, forumlarda kağıt üstünde 300 normalde 228W verir diyorlar ama bilmiyorum. @eyupefe3
Benim psuda öyle nasıl beslemiyor kanka ? 250w Benim psu 12W kanalından 200W veriyor ve besliyor.Bütçeni söylüyebilir misin ona göre bir kaç parça atayım,şuanda sende olan toplam parayı yaz.
Benim psuda öyle nasıl beslemiyor kanka ? 250w Benim psu 12W kanalından 200W veriyor ve besliyor.Bütçeni söylüyebilir misin ona göre bir kaç parça atayım,şuanda sende olan toplam parayı yaz.
Q9300 İşlemci 6M Önbellek, 2.50 GHz, 1333 MHz 775 pin - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
İşlemci olarak q9300,aldığında overclock yapıcaksın 3ghz civarına rahatça çıkması gerekiyor ben çıkarmıştım diye hatırlıyorum en kötü 2.90 falan yaparsın. (Overclock yapması basit 2dakika sürmez biostan 2 ayar yapıcaksın.)
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ram'den 1 tane daha 4+4=8gb ram sistemi rahatlatır.
Ekran kartı olarak bir kaç seçenek var onları @James Gg ortalama performanslarını biliyor hangisi en performanslı ise onu alırsın.