Herkese iyi forumlar şuan kullandığım ekran kartım Asus Rog Strix Rx 570 8 Gb ve artık beni oyunlarda tatmin etmemeye başladı ve de Amd olduğu için yazılımsal anlamda çok sıkıntı çekiyorum o yüzdende Nvidia tarafında bir karta geçmek istiyorum bende ikinci el ekran kartı araştırmaya başladım bütçem 6k civarı bi kaç ekran kartı buldum ;
Msi gaming x rtx 2060 super = 6.000
Saphire Nitro plus 8 gb Rx 6600xt = 4.500 Tl ye buldum
Bunlar haricinde araştırdığım forumlarda Rx 6500xt diyen var 6600xt biraz daha koy 3050 veya 3060 al diyenler var açıkcası kafam karıştı sizlerden tavsiye istiyorum hangisi uzun vadede iyi olur gönlüm Nvidia dan yana ama artık teknolojiyi eskisi gibi takip edemediğim için Amd ne derece iyi veya Nvidia vs sizlerden yardım bekliyorum
Msi gaming x rtx 2060 super = 6.000
Saphire Nitro plus 8 gb Rx 6600xt = 4.500 Tl ye buldum
Bunlar haricinde araştırdığım forumlarda Rx 6500xt diyen var 6600xt biraz daha koy 3050 veya 3060 al diyenler var açıkcası kafam karıştı sizlerden tavsiye istiyorum hangisi uzun vadede iyi olur gönlüm Nvidia dan yana ama artık teknolojiyi eskisi gibi takip edemediğim için Amd ne derece iyi veya Nvidia vs sizlerden yardım bekliyorum