Öncelikle merhaba. Dün avukat bir abiye Onvo OV-011 model elektrikli scooter sattım. Ürun bendeyken sıkıntısızdı 1.5 yıl daha garantisi bulunuyor. Dun sattıgım kısının arkadasları geldi denedi baktı sordu etti aldılar scooterı. Bugün sabah adam beni aramıs kardeşim bu yolda bir anda gitti arızalı herhalde iade edeceğim ben bunu dedi. Öncelikle problem adam 110 kg cihazda 120 kg tasıyabiliyor tahminimce 10-15 km gitmiş kendisi söyledi bir yerde (yokustayken bunların akımı dusuyor) orada da zorlayınca sistem kendisini kapatmış bana da olmuştu aynısı normalde menzili en fazla 45 km olarak yazıyor ama düz yol ve normal bir kilo ile. Bende gidip adama sen şişkosun taşıyamamış diyemedim. Her neyse işte bende abi ben nereden bileyim senin yapmadıgını falan fistan ben avukatım mahkemeye veririm iki katını ödemek zorunda kalırsın güzel yoldan al dedi. Şimdi arkadasları geldi baktı sürdü denedi aldılar WhatsApp yazısmalarımızda var bu noktada benim herhangi bir sekilde iadeyı alma zorunlulugum var mı? Mahkemede haklı tarafmı olur gözümümü korkutuyor bir yardımcı olabilecek var mı? (garanti bataryayı kapsıyor normal şartlarda göndersek eger bir sıkıntısı gercekten varsa degiştirirlerde şimdi iade alsam baska bir şey cıksa onun kullanımına baglı bir şey sonucu olusan bir arıza cıksa bunu kanıtlayamam al basına iş. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ne yapmam gerekir.