Öneri 2. el eski ekran kartı önerisi

hocam önümüz yaz 1 2 aylığına iş bulursunuz sınavdan sonra bence şuan kendinizi zorlamayın ikinci elle aranız iyi ise 0 am5 alıp sadece valo felna oynanıyorsa rx580 felan alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende sizinle yaşıt sayılırım şuan çalışıyorum sistemi yükseltmek için
AM5'i bırak AM4 bile alamam. ayrıca 5700X3D ve 7800XT'nin nesini yükselticeksiniz ki? zaten mükemmel bir sisteminiz var

AM5'i bırak AM4 bile alamam. ayrıca 5700X3D ve 7800XT'nin nesini yükselticeksiniz ki? zaten mükemmel bir sisteminiz var
çevre birimleri leş bu sene son çalışmam daha çalışamam okula gitmem gerekiyor artık bende biraz birikmişimin üzerine 9800x3d beyaz sistem dizmek istiyorum

çevre birimleri leş bu sene son çalışmam daha çalışamam okula gitmem gerekiyor artık bende biraz birikmişimin üzerine 9800x3d beyaz sistem dizmek istiyorum
bana Ryzen 3 1200 + GTX 1050 yetiyor. 9800X3D alsan bile heves bitecek ve süs kalacak. tabi iş içinse ayrı

bana Ryzen 3 1200 + GTX 1050 yetiyor. 9800X3D alsan bile heves bitecek ve süs kalacak. tabi iş içinse ayrı
farklı projeler denemek istiyorum kendimce oyun test videoları gibi vs vs ve genel olarak zaten oyun oynamaya vaktim kalmadığı için oynuyamıyorum yoksa baya bilgisayarla takılan birisiyim

günde 7 8 saatten fazla takıldığım dönemler var hepsi oyun değil ama arada video film izlemelik vs de oluyor

farklı projeler denemek istiyorum kendimce oyun test videoları gibi vs vs ve genel olarak zaten oyun oynamaya vaktim kalmadığı için oynuyamıyorum yoksa baya bilgisayarla takılan birisiyim
ben alabileceğim en yüksek FPS'i bulabilmek için yıllardır zorlayabileceğim en yüksek performansı aradım... sonuç ise yoktu.

1 ay iş baksanız yaz için rahat şekilde daha iyisini toplarsınız aile ile olacak iş değil ben ilk bilgisayarımıda hafta sonları çalışarak almıştım o zaman günlük 250 tl alıyordum öyle öyle 3060 lı sistem toplamıştım

1 ay iş baksanız yaz için rahat şekilde daha iyisini toplarsınız aile ile olacak iş değil ben ilk bilgisayarımıda hafta sonları çalışarak almıştım o zaman günlük 250 tl alıyordum öyle öyle 3060 lı sistem toplamıştım
14 yaşımdan beri iş bakıyorum zaten. yıllar geçti, değişen bir şey olmadı

ben alabileceğim en yüksek FPS'i bulabilmek için yıllardır zorlayabileceğim en yüksek performansı aradım... sonuç ise yoktu.
benim için fps önemli değil ben kendi masraflarımı kendim ödediğim için kimseye bağımlı kalmıyorum sosyal hayat biraz bitiyor ama hiç kimseye bir şey sormak zorunda kalmıyorum

Dostlar, selamünaleyküm.
İki ekran kartım var ve ikisi de aşırı güçsüz.
Birisi (GTS 250) kas gücü olarak iyi fakat DirectX 11 desteği olmadığından neredeyse hiçbir oyunu açamıyor ve sürekli yeşil ekran verip ekran gidip geliyor (bunu yazarken ekranda çizgilenmeler olup kapandı).
Diğer kart ise ATI Radeon HD 6250. Bu kart beni 15 yıldır idare ediyor. Özellikle de DirectX 11 desteği sayesinde League of Legends, CS:GO, Valorant gibi oyunları en düşük ayarda, pencere modunda 10-20 FPS ile zor da olsa oynatıyor. Ancak bunda da ekran gitme ve çizgilenme sorunu var. Özellikle 1920x1080 çözünürlük veremiyor.

Sahibinden'de neredeyse hiç ekran kartı yok. Daha doğrusu, uygun fiyata yok. Bu yüzden platform fark etmez; fan, soğutucu gibi şeyleri dikkate almıyorum, orasını ben hallederim. Yeter ki kart çalışsın.
Knk sistemin tüm özellikleri yazar mısın ?

14 yaşımdan beri iş bakıyorum zaten. yıllar geçti, değişen bir şey olmadı
kanka yazın her yerde iş oluyor megakentlerde özellikle garson 1 2 ay çalışır çıkarım diyorsan gir tekstile büyük bir yere veya orta yere paranı rahat şekilde kazanırsın bende 15 yaşında günlükçü başlamıştım

kanka yazın her yerde iş oluyor megakentlerde özellikle garson 1 2 ay çalışır çıkarım diyorsan gir tekstile büyük bir yere veya orta yere paranı rahat şekilde kazanırsın bende 15 yaşında günlükçü başlamıştım
1 hafta çalışıp 2 hafta yatıyordum sonra hafta sonları başladım öyle öyle gitti

benim için fps önemli değil ben kendi masraflarımı kendim ödediğim için kimseye bağımlı kalmıyorum sosyal hayat biraz bitiyor ama hiç kimseye bir şey sormak zorunda kalmıyorum
duş başlığını hurdacıya sattım la ben
45 FPS ideal benim için

Knk sistemin tüm özellikleri yazar mısın ?
Asus P5G41T-M LX | Intel Core 2 Quad Q8200 | ATI Radeon HD 6250 512 MB (yarı bozuk) | elixir 2+1 3 GB 1333MHz | Everest 300W 4800C | Western Digital Blue WDC WD3200AAJS 320 GB

45 FPS ideal benim için

Asus P5G41T-M LX | Intel Core 2 Quad Q8200 | ATI Radeon HD 6250 512 MB (yarı bozuk) | elixir 2+1 3 GB 1333MHz | Everest 300W 4800C | Western Digital Blue WDC WD3200AAJS 320 GB
sizin bileceğiniz iş hocam umarım bulursunuz hayırlısı olsun şimdiden

45 FPS ideal benim için

5k para toplansa 5 kati performans alirsin alacaklarinla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,626
Üyeler
187,215
Son üye
GPU 56094
Geri