Böyle bir ilan buldum alınır mı sizce fiyatı nasıl uygun mudur ben pek bilmiyorum 2.el piyasasını.
çok fazla bütçem yok hocam o yüzden 11 serisine bakıyorum12 altına inme bence aga sonuçta para veriyorsun yakında desteği kalkacak 11 serilerinin ama sen bilirsin. Ve ilanda ki cihaz temiz gözüküyor.
O zaman hayırlı olsun agam.çok fazla bütçem yok hocam o yüzden 11 serisine bakıyorum
Temiz ve iyi fiyata bulursan alınır elbette ama bu ilandaki telefon dolandırıcı gibi geldi bana Şuan 128 gb lık 11 ler 20 21 k ya satılırken 12.5k ya 128 lik iPhone vermesi insanın kuşkulandırır. Paranızdan olmayın aman diyimBöyle bir ilan buldum alınır mı sizce fiyatı nasıl uygun mudur ben pek bilmiyorum 2.el piyasasını.
aynı şehirdeyiz aslında ama haklısınız diğerlerinin fiyatları daha yüksek bu biraz fazla ucuz kalmış emin olamadım siz de böyle diyinceTemiz ve iyi fiyata bulursan alınır elbette ama bu ilandaki telefon dolandırıcı gibi geldi bana Şuan 128 gb lık 11 ler 20 21 k ya satılırken 12.5k ya 128 lik iPhone vermesi insanın kuşkulandırır. Paranızdan olmayın aman diyim