64, unutmuşum pardon.Hocam telefon hafızası 64 GB yoksa 128 GB hangisi?
beklediğimden yüksekmiş hocam peki bunu satıp 13 e geçmek mantıklımı veya düz 12 çünkü bataryasını hiç beğenmiyorum 12 mini'nin14k-15k
10k-13k civarı bence64, unutmuşum pardon.
peki hocam tamamdır teşekkür ederim ama 10 ile 13 arasında fark çok hangisi daha yakın10k-13k civarı bence
bence eylül ayını bekle 14 ler çıkacakbeklediğimden yüksekmiş hocam peki bunu satıp 13 e geçmek mantıklımı veya düz 12 çünkü bataryasını hiç beğenmiyorum 12 mini'nin
13k bence hocam.peki hocam tamamdır teşekkür ederim ama 10 ile 13 arasında fark çok hangisi daha yakın
sizde haklısınız hocam biraz para biriktirebilirim hemdebence eylül ayını bekle 14 ler çıkacak
peki hocam çok saolun iyi günler diliyorum13k bence hocam.
o kadar düşük oldugunu düşünmüyorum şuan almak istesen 17 binden başlıyor sanırım ve dediği gibi sadece pil sağlığı 89 ve cihaz temizse en fazla 3k düşüğe satmalı 14k benim tercihim 15k dan koymak olurdu10k-13k civarı bence
Yani haklısınız ben düşük söyledim biraz.o kadar düşük oldugunu düşünmüyorum şuan almak istesen 17 binden başlıyor sanırım ve dediği gibi sadece pil sağlığı 89 ve cihaz temizse en fazla 3k düşüğe satmalı 14k benim tercihim 15k dan koymak olurdu