arifdgc
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 288
- İsim
- Arif Dağcı
Geç diyen arkadaşların bilmediği bir durum var. İphone 12 / 13 mini serilerinin pilleri orijinal servis hariç değiştirilemiyor( 15 20 telefoncu gezmişimdir bursada hiçbiri garanti vermiyor ekranı kırarım muhtemelen diyor. )Serviste ise 3350 tl pil değişimi 6k üstüne pil masrafını da ekle çünkü pili 82 olan 13 mini emin ol kameraya girerken kameradan çıkarken video kaydı başlatırken illaki donacaktır. Onun haricinde güzel telefon 12 mini kullanıyorum pilini değiştirip sırf boyut için 2 3 sene daha kullanırım.Elimdeki cihaz ip11 128gb beyaz pil88 , kutusu ve faturası var yıl sonundada garantisi bitiyor takas+ 6k vereceğim cihaz
İp13 mini 128gb beyaz pil 82 kutulu ve faturalı cihaz kozmetik olarak benim ve onun cihazıda sıfır gibi çizik , ezik yok
Ekran süresini sordum ios17.6.1 de 6/7 diyor( tahminen 4/5 saat fln gideceğini düşünüyorum )
Benim iPhone 11 İOS 18 beta 4 te 4 saat ekran süresi veriyor yani pek fark olacağını zannetmiyorum ama asıl aklımdaki soru ben bu telefonla PUBG ye girersem ne kadar ekran süresi verir ve mantıklı mı ? @şahin doğan
Batarya değişecek fln diyip fiyat kırayım mı / benim cihaz ne kadar eder?
1. Dönem takdiri alıp ip13/12 pro yada mecbur kalmak durumunda server kayıtlı s23u