Neler Yeni

2. el İphone 6s-6sPlus veya 7 alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emir Bahran
Bu 3 telefonunda fiyatları 2000 lira ile 3500 tl arasında değişiyor. Telefon ile çok vakit geçiren biri değilim sadece tiktok ve midas gibi uygulamaları kullanacağım. Binevi alo demek için istiyorum Sizce hala alınırlar mı ve beni ne kadar bir süre götürürler uygulama desteği olarak ?

şahin doğan

80+ Platinum
Alo demek için kullanacaksan 6S Plus al. Batarya iyi olsun en azından.

Starlex

80+ Silver
Bu 3 telefonunda fiyatları 2000 lira ile 3500 TL arasında değişiyor. Telefon ile çok vakit geçiren biri değilim sadece tiktok ve midas gibi uygulamaları kullanacağım. Binevi alo demek için istiyorum Sizce hala alınırlar mı ve beni ne kadar bir süre götürürler uygulama desteği olarak ?
Hayır alınmaz giderim türkiyede hiçbir yerde bulunmayan ama antalyada bulunan telefonu alırım daha mantıklı

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
İkinci el Android telefon bakabilirsin, ben iPhone 6 kullanıyorum ve evdeki aynı zamanlarda aldığımız Android telefon, iPhone 6'ya desteğini kesen çoğu uygulamayı yükleyebiliyor. Uygulama desteği çok can sıkıcı bir konu, yaşamayan bilmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emir Bahran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki biraz bütçeyi arttırıp 8Plus veya XS falan alsam ? birazdan kast ettiğim maks 10 bin civarı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan
6/s/7 telefonları artık alınmaması gereken telefonlar hocam androide yönelmenizi tavsiye ederim tavsiye samsung s9 olur kendimde kullanıyorum memnunum

Cihangir

80+ Gold

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
6s plus al. Güncelleme almıyor ama ios15.7 de kaldı diye biliyorum. İnstagram en son 6s plus desteğini seneye felan keser ama kullanmaya devam edebilirsiniz sadece uygulama güncelleme alır. whatsapp için 3 sene felan ömrü var whatsapp desteği kestikten sonra kullanamazsınız. tiktok için ise en az 3 senesi var. youtube için de son senesi. ondan sonrasında safariden girmek zorunda kalırsınız. kısacası tabikide alınır ama uber beklentileriniz olmasın. o bütçedeki androidlerden çok daha iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el Android telefon bakabilirsin, ben iPhone 6 kullanıyorum ve evdeki aynı zamanlarda aldığımız Android telefon, iPhone 6'ya desteğini kesen çoğu uygulamayı yükleyebiliyor. Uygulama desteği çok can sıkıcı bir konu, yaşamayan bilmez.
aga bi zahmet artık desteğini kessin 7 8 senelik telefon hakkını yemeyin

Hasan344

80+ Gold
Artık eskiyen cihazlar. Anca yedek telefon olarak falan alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,278