Neler Yeni

Yardım 2. el iPhone alınırken nelere dikkat edilmeli?

Ablaci

80+
2. el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli ve cihazı Apple servise gösterip telefonun parçalarının değişip değişmediğni öğrenebilir miyim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,780
İsim
MehmedVII

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni bir cihaz alıyorsan güncel sürümlerde ayarlarda pil, ekran ve kameranın değişip değişmediğini veya orijinal olup olmadığını gösteriyor. Bakman gerekenler IMEI, Face Id/Parmak izi, True Ton var mı, Pil sağlığı (Min %85 öneriyorum. Daha aşağısı değişmeli.)

Zechion

80+ Silver
Yeni bir cihaz alıyorsan güncel sürümlerde ayarlarda pil, ekran ve kameranın değişip değişmediğini veya orijinal olup olmadığını gösteriyor. Bakman gerekenler IMEI, Face Id/Parmak izi, True Ton var mı, Pil sağlığı (Min %85 öneriyorum. Daha aşağısı değişmeli.)
Yakın bir tanıdığım Iphone 12 pro kullanmakta ve pil sağlığı çok kolay bir şekilde %80'e düştü. Cihaz sıfır ve alalı 1 yıl olmuştu.

şahin doğan

80+ Platinum

Ablaci

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar birde sanırsam 3utool gibi programlar parçanın değiştiğni falan gösteriyormuş bu programlar doğru gösteriyor mu yani cihazı almaya gittiğimde laptopda götüreyim mi?

şahin doğan

80+ Platinum
Teşekkür ederim arkadaşlar birde sanırsam 3utool gibi programlar parçanın değiştiğni falan gösteriyormuş bu programlar doğru gösteriyor mu yani cihazı almaya gittiğimde laptopda götüreyim mi?
Evet götür. Laptopa İtunes yükle ve 3Utools yükle. Cihazın fabrika verisi parçaları ile şuan ki parçalarını karşılaştırıyor. Pil döngüsünü de gösteriyor. Youtube'dan 1-2 videoya bak.

Top Bottom