IOS 2. El iphone alırken neye dikkat ediyim

D3re

80+
Reaksiyon skoru
43
2. El iphone 16 pro almayı düşünüyorum fiyatı piyasanın biraz altında gördüm neye dikkat etmeliyim (tr cihazı)

@D3re Birçok arkadaşım yan sanayi ekran takılmış, Face ID çalışmayan toplama telefonlarla dolandırıldı. İkinci el iPhone almamaya dikkat edin yeter. 🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
@D3re Birçok arkadaşım yan sanayi ekran takılmış, Face ID çalışmayan toplama telefonlarla dolandırıldı. İkinci el iPhone almamaya dikkat edin yeter. 🙂
Faturası fln var bide testlerde de sorunu çıkmadı

Faturası fln var bid etestlerde de sorunu çıkmadı
Fatura güvence değil ki. Ben de faturalı ikinci el samsung telefon aldım. Ekran test yazılımıyla kontrol ettim. Sorun yoktu. Aldıktan 1 saat sonra hayalet ekran sorunu olduğunu gördüm.

İkinci el ürünlerde tecrübeliyim. Cihazların bütün fonksiyonlarını test yazılımlarıyla kontrol ediyorum. Ben de böyle şeylere düşüyorum. Tr'de ikinci ele güven olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
Fatura güvence değil ki. Ben de faturalı ikinci el samsung telefon aldım. Ekran test yazılımıyla kontrol ettim. Sorun yoktu. Aldıktan 1 saat sonra hayalet ekran sorunu olduğunu gördüm.

İkinci el ürünlerde tecrübeliyim. Cihazların bütün fonksiyonlarını test yazılımlarıyla kontrol ediyorum. Ben de böyle şeylere düşüyorum. Tr'de ikinci ele güven olmaz
Beni bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam şuan vazgeçtim almaktan.

Beni bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam şuan vazgeçtim almaktan.
Rica ederim. 2. el ürün almayı kafaya koyduysanız engin ikinci el tecrübeme dayanarak söylüyorum. 😄 En iyi yöntem satıcının tipine bakmak. Keko kılıklıysa kesin dolandırıldınız.

Rica ederim. 2. el ürün almayı kafaya koyduysanız engin ikinci el tecrübeme dayanarak söylüyorum. 😄 En iyi yöntem satıcının tipine bakmak. Keko kılıklıysa kesin dolandırıldınız.
Valla öyle birine benzemiyodu ama yinde belli olmaz ben yindede uzka durucam

Geri