Fatura güvence değil ki. Ben de faturalı ikinci el samsung telefon aldım. Ekran test yazılımıyla kontrol ettim. Sorun yoktu. Aldıktan 1 saat sonra hayalet ekran sorunu olduğunu gördüm.Faturası fln var bid etestlerde de sorunu çıkmadı
Beni bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam şuan vazgeçtim almaktan.Fatura güvence değil ki. Ben de faturalı ikinci el samsung telefon aldım. Ekran test yazılımıyla kontrol ettim. Sorun yoktu. Aldıktan 1 saat sonra hayalet ekran sorunu olduğunu gördüm.
İkinci el ürünlerde tecrübeliyim. Cihazların bütün fonksiyonlarını test yazılımlarıyla kontrol ediyorum. Ben de böyle şeylere düşüyorum. Tr'de ikinci ele güven olmaz
Rica ederim. 2. el ürün almayı kafaya koyduysanız engin ikinci el tecrübeme dayanarak söylüyorum.Beni bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam şuan vazgeçtim almaktan.
Valla öyle birine benzemiyodu ama yinde belli olmaz ben yindede uzka durucamRica ederim. 2. el ürün almayı kafaya koyduysanız engin ikinci el tecrübeme dayanarak söylüyorum.En iyi yöntem satıcının tipine bakmak. Keko kılıklıysa kesin dolandırıldınız.