Arkadaşlar ben android kullanıcısıyım. Farklılık arıyorum ve uygun fiyatlı 2. El iphone alma kararı aldım. Linkler deki telefonlar fiyatlarına değer mi ?
Bence iPhone 3.nesil se modeli Samsung s24 ultra+ tokatlar gibimi geliyor!selamlar hocam bu telefonun 2.neslini 5 yıl kadar kullandım ki aralarında pek bir fark yok. elimde olsa almazdım ya da 1 sene kullandıktan sonra direkt değiştirirdim inan ki.
Ben 1 yıl kadar önce değiştirdim şükürler olsun ki. Paramın yettiği, üst segment android sayılabilecek, s21 fe aldım;
- Ekranı 2024 senesi için çok fazla küçük, küçük telefon iyidir alışırım dersin ama alışamazsın her defasında lanet edersin
- Kamerası çok kabiliyetsiz iyi fotoğraf için çok fazla iyi ışık alması gerekiyor. Diyelim ki güzel bir fotoğraf çektiğini düşündün sosyal medyada paylaştın iphone 13 kullanan bir arkadaşının telefonundan bi bakarsın aslında çok kötüymüş ama parmak kadar ekrandan anlayamamışsın.
- Face id bu kadar gelişmişken parmak izi okuyucusu çok kullanışsız terlediğinde ya da parmağında biraz leke olduğunda asla çalışmaz insanı deli eder
- Bataryası bi noktaya kadar idare eder sonra bi gün ansızın %12 seviyelerinde telefon kapanmaya başlar hemde bataryası %82 sağlıkta görünmesine rağmen.
- Doğru düzgün sesi çıkmaz son ses müzik açan iki kişi sohbet ederken yanlarında şarkı dinleyemezsin
Samsung Galaxy S21 Fe 5g 128 Gb 8 Gb Ram Zeytin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy S21 Fe 5g 128 Gb 8 Gb Ram Zeytin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tam olarak bu rengini aldım mutlu mesut kullanıyorum tavsiyemdir kesinlikle.
Biraz uzun yazdım nefret kusmak için bu günü bekliyomuş gibi oldu ama iyi geldi sinirimi çıkardım iyi akşamlar forum
aabi instaya foto attım kalitesi bozuldu yaaaaa!!!! aaaabi akım reelsı çekmiştim piksel piksel yapmış rezil oldum 231 takipçime ooooffff!!!!Bence iPhone 3.nesil se modeli Samsung s24 ultra+ tokatlar gibimi geliyor!
Msn unuttun kızaklı 120p pc kamerasıaabi instaya foto attım kalitesi bozuldu yaaaaa!!!! aaaabi akım reelsı çekmiştim piksel piksel yapmış rezil oldum 231 takipçime ooooffff!!!!
Usta 2 yıldır samsung a32 kullanıyorum artık sıkıcı gelmeye başladı arayüz de bile kasiyor şuan klavye de yazı yazarken bile gec algılıyor.farklilik olsun diye iphone a geçmek istiyorum.selamlar hocam bu telefonun 2.neslini 5 yıl kadar kullandım ki aralarında pek bir fark yok. elimde olsa almazdım ya da 1 sene kullandıktan sonra direkt değiştirirdim inan ki.
Ben 1 yıl kadar önce değiştirdim şükürler olsun ki. Paramın yettiği, üst segment android sayılabilecek, s21 fe aldım;
- Ekranı 2024 senesi için çok fazla küçük, küçük telefon iyidir alışırım dersin ama alışamazsın her defasında lanet edersin
- Kamerası çok kabiliyetsiz iyi fotoğraf için çok fazla iyi ışık alması gerekiyor. Diyelim ki güzel bir fotoğraf çektiğini düşündün sosyal medyada paylaştın iphone 13 kullanan bir arkadaşının telefonundan bi bakarsın aslında çok kötüymüş ama parmak kadar ekrandan anlayamamışsın.
- Face id bu kadar gelişmişken parmak izi okuyucusu çok kullanışsız terlediğinde ya da parmağında biraz leke olduğunda asla çalışmaz insanı deli eder
- Bataryası bi noktaya kadar idare eder sonra bi gün ansızın %12 seviyelerinde telefon kapanmaya başlar hemde bataryası %82 sağlıkta görünmesine rağmen.
- Doğru düzgün sesi çıkmaz son ses müzik açan iki kişi sohbet ederken yanlarında şarkı dinleyemezsin
Samsung Galaxy S21 Fe 5g 128 Gb 8 Gb Ram Zeytin Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy S21 Fe 5g 128 Gb 8 Gb Ram Zeytin yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tam olarak bu rengini aldım mutlu mesut kullanıyorum tavsiyemdir kesinlikle.
Biraz uzun yazdım nefret kusmak için bu günü bekliyomuş gibi oldu ama iyi geldi sinirimi çıkardım iyi akşamlar forum
Biraz geç oldu belki çoktan almışsındır ama burada sorduğun için bize de tecrübelerimiz doğrultusunda fikir belirtme hakkı doğuyor kankacım yani burada yazılanlara kulak asmak zorunda değilsin tabi ki. Ama bu ılıklık yaptığım analmına da gelmez hala söylediklerimin arkasındayım bugün bu devirde yeni telefon alıcak olsam tek kameralı, parmak kadar ekranı olan, birde üstüne o ekranda hala fiziksel tuşu olan bir iphone almazdım. Ki birde şöyle bir durum var o tuş aynı zamanda touch id olduğu için bozulması halinde dehşet değer kaybettiriyor. Her neyse sen güzel bir kardeşimize benziyorsun ne alırsan al güle güle kullan mutlu mesut ol hayırlısı olsun.Usta 2 yıldır samsung a32 kullanıyorum artık sıkıcı gelmeye başladı arayüz de bile kasiyor şuan klavye de yazı yazarken bile gec algılıyor.farklilik olsun diye iphone a geçmek istiyorum.
Kanka şansın varsa eğer hala almadıysan yd cihazlarada bak derim o fiyatlarda yd13 ler geliyor yada biraz paranı arttırıp tr11-12 alabilirsin (11 in ekranına takılmam dersen hala kullanılabilecek okey bir telefon güncelleme desteği konusunda sadece biraz sıkıntı yaşarsın o kadar.)Usta 2 yıldır samsung a32 kullanıyorum artık sıkıcı gelmeye başladı arayüz de bile kasiyor şuan klavye de yazı yazarken bile gec algılıyor.farklilik olsun diye iphone a geçmek istiyorum.