Pil Sağlığı % kaç?16 ay garantili iphone xr alıcam 5000 TL değer mi ? Alırken nelere dikkat etmeliyim ilk defa ios kullanıcam
Değer o fiyatlara satılıyor ortalama, üç aşağı beş yukarı ederi o.16 ay garantili iphone xr alıcam 5000 TL değer mi ? Alırken nelere dikkat etmeliyim ilk defa ios kullanıcam
Pil sağlığını sorun.16 ay garantili iphone xr alıcam 5000 TL değer mi ? Alırken nelere dikkat etmeliyim ilk defa ios kullanıcam
İ cloud dan nasıl çıkılıyor direk format mıHerhangi bir yerinde darbe varsa sakın alma, garanti dışı kalıyor. iCloud'dan çıkış yap ve faturayı almayı unutma.
Sahibi şifresini girerek çıkış yapacak.İ cloud dan nasıl çıkılıyor direk format mı
Bunu ilk senden duydum, bir yıl kadar büyük bir telefon mağazasında çalıştım ve her gün onlarca iPhone telefonu garantiye Apple teknik servise yolladım, ne pert telefonlar gördüm öyle bir sorun olmadı?Herhangi bir yerinde darbe varsa sakın alma, garanti dışı kalıyor. iCloud'dan çıkış yap ve faturayı almayı unutma.
Aynen kardeşim pert telefonu gönder değiştirirler, haklısın.Bunu ilk senden duydum, bir yıl kadar büyük bir telefon mağazasında çalıştım ve her gün onlarca iPhone telefonu garantiye Apple teknik servise yolladım, ne pert telefonlar gördüm öyle bir sorun olmadı?
Kendi telefonumu da gönderdim şahsi olarak, neredeyse pert gibi her köşesi içine göçük, boya soyulmayaları dört bir yanında, hiçbir sorun olmadı işlemi yaptılar sorunu tamir edip yolladılar, kime ne benim telefonumun çiziğinden
Telefonumun bataryası bozulduysa, ya da ahizeden ses gelmiyorsa telefonum çizik diye tamir etmeyecekler mi, çok saçma
Aynen kardeşim pert telefonu gönder değiştirirler, haklısın.
Attığın telefon çizik, darbeli değil. Ben çizik ile alakalı bir şey demedim, eğer mesajımı doğru okuduysan. Birde az salla lütfen. Pert telefonu garantiye sokamazsın.Dostum tabii ki değiştirmezler kritik ve çözemedikleri bir sorun olmadığı müddetçe, ama yok telefon çizilmiş darbeliymiş bu yüzden garanti dışı kalırmış falan hurafe bunlar yok öyle bir şey bunu anlatmaya çalışıyorum, Apple gerçek yetkili anlaşmalı bayilere gittiğinizden emin olun ilgilenirler ve sorununuzu çözerler, üçüncü parti bağımsız yerlere gittiyseniz eğer başından savmış olabilirler sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunsuzca garantiden geçmiş bir telefon örneği, bu gördüğünüz çiziklerin ve soyulmaların hiçbir önemi yok.
Eğer Facebook Apple gruplarında varsan birçok kişinin telefonunda darbe olduğu için garanti dışı kaldığını görürsün. Aynı şekilde hatasız ve darbeli olarak bir telefonu satmak istersen, darbeli olanın garantisi kalmadığı için garantisiz telefon gibi düşük fiyat biçerler.Dostum tabii ki değiştirmezler kritik ve çözemedikleri bir sorun olmadığı müddetçe, ama yok telefon çizilmiş darbeliymiş bu yüzden garanti dışı kalırmış falan hurafe bunlar yok öyle bir şey bunu anlatmaya çalışıyorum, Apple gerçek yetkili anlaşmalı bayilere gittiğinizden emin olun ilgilenirler ve sorununuzu çözerler, üçüncü parti bağımsız yerlere gittiyseniz eğer başından savmış olabilirler sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunsuzca garantiden geçmiş bir telefon örneği, bu gördüğünüz çiziklerin ve soyulmaların hiçbir önemi yok.
Evet, alınır. AMOLED ekranlı bir cihazdan geçerseniz ekranı beğenmeyebilirsiniz.
- Apple kimliğinden çıkış yapılıp yapılmadığını bakın.
- SIM kart takın, bluetooth, mobil veri, WiFi ile test yapın. Cihaza Apple Kimliğinizi girip App Store üzerinden indirme yapabilirsiniz.
- Arama kısmına "*#06#" yazıp IMEI numarısını site üzerinden sorgulatın.
- Cihazda Jailbreak bulunup bulunmadığını kontrol edin, Jailbreak'li bir iPhone ise ana ekranda Cydia, Sileo gibi uygulamalar bulunur.
- FACE ID'yi test edin.
- Kameralarını test edin, odaklama, zoom vs.
- Apple desteğe ulaşıp cihazın servise gönderip gönderilmediğini sorun.
- Bataryasını ve şarj olma süresini test edin.