Neler Yeni

2. El iphone xr alınır mı?

Askral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Abdullah
Bütçe
5
16 ay garantili iphone xr alıcam 5000 tl değer mi ? Alırken nelere dikkat etmeliyim ilk defa ios kullanıcam

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
16 ay garantili iphone xr alıcam 5000 TL değer mi ? Alırken nelere dikkat etmeliyim ilk defa ios kullanıcam
Değer o fiyatlara satılıyor ortalama, üç aşağı beş yukarı ederi o.

Ben de buldum 64 XR, ama çok kalın ağır ve çerçeveleri büyük diye 256 X aldım 5.000₺’ye her ikisi de eder.

XR daha güçlü ve yeni bir telefon X’e göre

Askral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tanesi 99 bir tanesi 94 99 olan 100 tl daha pahalı

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Herhangi bir yerinde darbe varsa sakın alma, garanti dışı kalıyor. iCloud'dan çıkış yap ve faturayı almayı unutma.

• Hahaha
Reaksiyonlar: -pSx

Askral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir yerinde darbe varsa sakın alma, garanti dışı kalıyor. iCloud'dan çıkış yap ve faturayı almayı unutma.
İ cloud dan nasıl çıkılıyor direk format mı

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Bunu ilk senden duydum, bir yıl kadar büyük bir telefon mağazasında çalıştım ve her gün onlarca iPhone telefonu garantiye Apple teknik servise yolladım, ne pert telefonlar gördüm öyle bir sorun olmadı?

Kendi telefonumu da gönderdim şahsi olarak, neredeyse pert gibi her köşesi içine göçük, boya soyulmayaları dört bir yanında, hiçbir sorun olmadı işlemi yaptılar sorunu tamir edip yolladılar, kime ne benim telefonumun çiziğinden 😂

Telefonumun bataryası bozulduysa, ya da ahizeden ses gelmiyorsa telefonum çizik diye tamir etmeyecekler mi, çok saçma 😌

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Bunu ilk senden duydum, bir yıl kadar büyük bir telefon mağazasında çalıştım ve her gün onlarca iPhone telefonu garantiye Apple teknik servise yolladım, ne pert telefonlar gördüm öyle bir sorun olmadı?

Kendi telefonumu da gönderdim şahsi olarak, neredeyse pert gibi her köşesi içine göçük, boya soyulmayaları dört bir yanında, hiçbir sorun olmadı işlemi yaptılar sorunu tamir edip yolladılar, kime ne benim telefonumun çiziğinden 😂

Telefonumun bataryası bozulduysa, ya da ahizeden ses gelmiyorsa telefonum çizik diye tamir etmeyecekler mi, çok saçma 😌
Aynen kardeşim pert telefonu gönder değiştirirler, haklısın.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
Aynen kardeşim pert telefonu gönder değiştirirler, haklısın.

Dostum tabii ki değiştirmezler kritik ve çözemedikleri bir sorun olmadığı müddetçe, ama yok telefon çizilmiş darbeliymiş bu yüzden garanti dışı kalırmış falan hurafe bunlar yok öyle bir şey bunu anlatmaya çalışıyorum, Apple gerçek yetkili anlaşmalı bayilere gittiğinizden emin olun ilgilenirler ve sorununuzu çözerler, üçüncü parti bağımsız yerlere gittiyseniz eğer başından savmış olabilirler sizi 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunsuzca garantiden geçmiş bir telefon örneği, bu gördüğünüz çiziklerin ve soyulmaların hiçbir önemi yok.

Ekler

• 302B7DEB-572D-4473-8B94-04035D5E6019.jpeg
    302B7DEB-572D-4473-8B94-04035D5E6019.jpeg
    67.2 KB · Hit: 119
Son düzenleme:

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Dostum tabii ki değiştirmezler kritik ve çözemedikleri bir sorun olmadığı müddetçe, ama yok telefon çizilmiş darbeliymiş bu yüzden garanti dışı kalırmış falan hurafe bunlar yok öyle bir şey bunu anlatmaya çalışıyorum, Apple gerçek yetkili anlaşmalı bayilere gittiğinizden emin olun ilgilenirler ve sorununuzu çözerler, üçüncü parti bağımsız yerlere gittiyseniz eğer başından savmış olabilirler sizi 😄

Sorunsuzca garantiden geçmiş bir telefon örneği, bu gördüğünüz çiziklerin ve soyulmaların hiçbir önemi yok.
Attığın telefon çizik, darbeli değil. Ben çizik ile alakalı bir şey demedim, eğer mesajımı doğru okuduysan. Birde az salla lütfen. Pert telefonu garantiye sokamazsın.

Eğer Facebook Apple gruplarında varsan birçok kişinin telefonunda darbe olduğu için garanti dışı kaldığını görürsün. Aynı şekilde hatasız ve darbeli olarak bir telefonu satmak istersen, darbeli olanın garantisi kalmadığı için garantisiz telefon gibi düşük fiyat biçerler.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  1. Apple kimliğinden çıkış yapılıp yapılmadığını bakın.
  2. SIM kart takın, bluetooth, mobil veri, WiFi ile test yapın. Cihaza Apple Kimliğinizi girip App Store üzerinden indirme yapabilirsiniz.
  3. Arama kısmına "*#06#" yazıp IMEI numarısını site üzerinden sorgulatın.
  4. Cihazda Jailbreak bulunup bulunmadığını kontrol edin, Jailbreak'li bir iPhone ise ana ekranda Cydia, Sileo gibi uygulamalar bulunur.
  5. FACE ID'yi test edin.
  6. Kameralarını test edin, odaklama, zoom vs.
  7. Apple desteğe ulaşıp cihazın servise gönderip gönderilmediğini sorun.
  8. Bataryasını ve şarj olma süresini test edin.
Evet, alınır. AMOLED ekranlı bir cihazdan geçerseniz ekranı beğenmeyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom