pinlere dikkat etmek lazım başka da bir şeye dikkat edemezsin kolay kolay bozulmaz işlemciler3500 e ryzen 5 5600 alacagım alırken dikkat etmem gereken bişey varmı
Satıcı 8 gun önce almış kfg varmış borçundan dolayı acil satıyormuş elden alacam
Hocam sistemime uyumlu olurmu ryzen 5 5500 var pnun yerine takacampinlere dikkat etmek lazım başka da bir şeye dikkat edemezsin kolay kolay bozulmaz işlemciler
olur da ekran kartın nedir hocam 5500 den 5600e geçtiğinde ne kadar fark edecekHocam sistemime uyumlu olurmu ryzen 5 5500 var pnun yerine takacam
Valorant oynuyorum ekran kartım rx 6600 birde uyguna düştü die alacamolur da ekran kartın nedir hocam 5500 den 5600e geçtiğinde ne kadar fark edecek
Denerim zaten herhangi bi test yapmam lazımmı ekran kartı testleri varya onun benzeri bişey varmıPinlere bak o kadar , deneme şansin varsa dene 3.5 cok iyi fiyat
Yok hocam ekran gelsin yeterliDenerim zaten herhangi bi test yapmam lazımmı ekran kartı testleri varya onun benzeri bişey varmı
Teşekkur ederimYok hocam ekran gelsin yeterli
Rica ederim 3.5a alırsanız bilgilendirir misin aldım veya almadim diye . Merak ettimTeşekkur ederim
Hocam istiyorsanız dm den numaranızı veya instagramınız verin size alırken resmini atayım brn pinden pek anlamıyomda benim içinde iyi olurRica ederim 3.5a alırsanız bilgilendirir misin aldım veya almadim diye . Merak ettim
4000 den 3500 a düşürdüm zatenSen ne olur ne olmaz denemeden alma