10000tl bütçede ikinci el ekran kartı önerisi

Reaksiyon skoru
35
Bütçe
10000
Merhabalar İyi günler, 10000tl bütçem var 2.el bir ekran kartı almak istiyorum. İşlemcim ryzen 5 5600 aklımda iki üç tane ekran kartı var 6700xt ,3070 ,3060ti işlemcimin besleyebileceğini bilsem bütçeyi biraz daha arttırıp 3080 almak isterim fakat pek sanmıyorum amd tarafindada her ne kadar amdnin ekran kartı konusunda artık sorunsuz oldugu söylensede bır ay önce kadar arkadaşım 7700xt ile yazılımsal bir sorun yaşadı bu yüzden hala pek sıcak bakamıyorum almanında çok taraftarı değilim açıkçası ki zaten senelerdir nvidia kullanıcısıyım bu yüzden öneri almak istedim ve ekran kartı alırkende dikkat etmem gereken detaylar varsa yardımcı olursanız mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim

Ekran kartları özelinde çok bilgim yok ama ikinci ellerinde sıkıntı olma ihtimallerinin yüksek olduğunu biliyorum. 0 3060ti lar 13 bin bandında. Peşin fiyatına 6 taksit ile birlikte.Ona çıkamaz mısın?

yani attigim kartlar arasinda en dusuk karta bu kadar butce cikmak istemiyorum normalde kartin fazlasina ihtiyacim oldugundanda degil bi nevi hobi gibi ikinci el bir sekilde sistemimi yukseltiyorum tesekkur ederim oneriniz icin fakat benim icin pek uygun degil

6700 XT iyidir VRAM avantajı var.
8.5 civarına temiz bulunuyor.
8 GB bana yeter dersen 3060Tİ da aynı fiyatta güzel tercih olur. 70 ve 70ti bulamazsın pek eli yüzü düzgün.

8gb vramin yeterli olacagini dusunuyorum 3070 bi kac tane buldum ki yetmezse zaten butcede esneklik saglayabilirim

Ekran kartları özelinde çok bilgim yok ama ikinci ellerinde sıkıntı olma ihtimallerinin yüksek olduğunu biliyorum. 0 3060ti lar 13 bin bandında. Peşin fiyatına 6 taksit ile birlikte.Ona çıkamaz mısın?

Kesinlikle önermem bu kartı. İkinci el alırken kontrol yaparsanız sorun olmaz gayet mantıklı. Kendin bilgili olmadığını söylemişsin neden kafa karıştırıyorsun :)
RX 6800 XT öneririm

Kesinlikle önermem bu kartı. İkinci el alırken kontrol yaparsanız sorun olmaz gayet mantıklı. Kendin bilgili olmadığını söylemişsin neden kafa karıştırıyorsun :)
RX 6800 XT öneririm
islemcim darbogaz yapmadan besleyebilir mi? bu ekran kartini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,755
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri