Yardım 2. El Kasa Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Zamazingo0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Bütçe
7000
Arkadaşlar bütçem sınırlı olduğu için ama güzel bir kasa almak istediğim için 2. el temiz bir şeyler alayım dedim.Birkaç ilan buldum ama kasaya bakmaya gittiğimde nelere nasıl bakmam gerektiğini bilmiyorum.Mesela usb girişlerinin çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edicem?(kasanın içinde sistem yok)

Son düzenleme:
Kozmetik ve kutu içeriği dışında edemezsin.

Arkadaşlar bütçem sınırlı olduğu için ama güzel bir kasa almak istediğim için 2. el temiz bir şeyler alayım dedim.Birkaç ilan buldum ama kasaya bakmaya gittiğimde nelere nasıl bakmam gerektiğini bilmiyorum.Mesela usb girişlerinin çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edicem?(kasanın içi boş)
7000w 2.el alacağına sıfır alsana ayrıca boş kasaya o parayı vermek akıl kâri değil

7000w 2.el alacağına sıfır alsana ayrıca boş kasaya o parayı vermek akıl kâri değil
boş dediğim içinde sistem yok, yoksa fanları vs. var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben de bunu gördüm hatta bütçe çıkmazsa bunun 501a modelini alacaktım ama ben daha büyük bir kasa istiyorum o yüzden 2. ele yöneldim

Hocam illa ikinci ele yöneleceksen garantili bir ürüne yönel eğer sorun olursa garantisinden faydalanırsın. PSU götürmen yetmez anakart da götürmen gerekir olacak iş değil o.

hocam ben de bunu gördüm hatta bütçe çıkmazsa bunun 501a modelini alacaktım ama ben daha büyük bir kasa istiyorum o yüzden 2. ele yöneldim
Tamam 7k kasaya verilmez isterse 40 fan olsun

200 daha koyup lian li 207 alsaydiniz gaming gecesinden

Tamam 7k kasaya verilmez isterse 40 fan olsun

200 daha koyup lian li 207 alsaydiniz gaming gecesinden
hocam güzel bir kasa olsun istiyorum o yüzden 7k falan vermeye hazırım.3kya da performanslı kasalar var ama benim kriterlerime uygun değil.Param olsa Lianli o11 dynamic evo alıcam ama o kadar param yok

hocam güzel bir kasa olsun istiyorum o yüzden 7k falan vermeye hazırım.3kya da performanslı kasalar var ama benim kriterlerime uygun değil.Param olsa Lianli o11 dynamic evo alıcam ama o kadar param yok
Lian Li V3000 Plus Full Tower Bilgisayar Kasası Beyaz 8.999 TL yerine 7.849 TL

Al 70cm😀

Cougar fv270 alabilirsin

Al 70cm😀

Cougar fv270 alabilirsin
bu da çook büyükmüş :D ama fanı yok d.evo da zaten bu fiyatta
Hocam benim istediğim böyle her tarafına fan döşeyebileceğim (özellikle akvaryum kasalardaki gibi yana) bir kasa olsun.Full towerlar aşırı büyük 4 fan yan yana da server pcsi gibi duruyor hoşuma gitmedi bi de siyah sistem dizicem.

7k hangi model ROG helios felan alıyorsun herhalde
thermaltake view 51 hocam, çok hoşuma gitti kasa

Al 70cm😀

Cougar fv270 alabilirsin
akvaryum istemiyorum hocam hoşuma gitmiyor, alacak olursam mag pano 100r a-pz alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,098
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri