Yardım 2. El Kasa Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

bu da çook büyükmüş :D ama fanı yok d.evo da zaten bu fiyatta
Hocam benim istediğim böyle her tarafına fan döşeyebileceğim (özellikle akvaryum kasalardaki gibi yana) bir kasa olsun.Full towerlar aşırı büyük 4 fan yan yana da server pcsi gibi duruyor hoşuma gitmedi bi de siyah sistem dizicem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thermaltake view 51 hocam, çok hoşuma gitti kasa
View 51 4 ay önce 2500e aldım 3500e sattım ederi o kadar çünkü yine sen bilirsin

bu da çook büyükmüş :D ama fanı yok d.evo da zaten bu fiyatta
Hocam benim istediğim böyle her tarafına fan döşeyebileceğim (özellikle akvaryum kasalardaki gibi yana) bir kasa olsun.Full towerlar aşırı büyük 4 fan yan yana da server pcsi gibi duruyor hoşuma gitmedi bi de siyah sistem dizicem.

thermaltake view 51 hocam, çok hoşuma gitti kasa

akvaryum istemiyorum hocam hoşuma gitmiyor, alacak olursam mag pano 100r a-pz alıcam
Mag pano akvaryum değil mi ?

Ayrıca 7k bu kasaya asla verilmez hocam balon

View 51 4 ay önce 2500e aldım 3500e sattım ederi o kadar çünkü yine sen bilirsin
4x140 4x200 fan var 6500 tl diyor
4e bitane var da hem oturduğum yerde değil hem de pis biraz

Mag pano akvaryum değil mi ?

Ayrıca 7k bu kasaya asla verilmez hocam balon
hocam neden balon peki?Kasa hakkında pek bilgi sahibi değilim de merak ettim

Son düzenleme:
4x140 4x200 fan var 6500 tl diyor
4e bitane var da hem oturduğum yerde değil hem de pis biraz

hocam neden balon peki?Kasa hakkında pek bilgi sahibi değilim de merak ettim
Yukarıdaki arkadaş da yapmış bu fiyatı etmez hocam 3.5-4k arası satıldığını görmüştüm gruplarda face'de.

Yukarıdaki arkadaş da yapmış bu fiyatı etmez hocam 3.5-4k arası satıldığını görmüştüm gruplarda face'de.
hocam ben de gördüm ama onların fan sayısı az.Beni kurtarıyor fan masrafından.8 tane fan var 6,5klık olanda.200mm fanlar zaten çok pahalı o yüzden alınabilir gibi geldi bana.

hocam ben de gördüm ama onların fan sayısı az.Beni kurtarıyor fan masrafından.8 tane fan var 6,5klık olanda.200mm fanlar zaten çok pahalı o yüzden alınabilir gibi geldi bana.
Boş is kardeşim 2 gün sonra pişman olacaksın ilerde satmak istesem ölü fiyattan alan çıkmaz kasa balon neden söyleyeyim malzeme kalitesi iyi ama sogutma performansi rezalet ayrıca gereksiz ağır ve gereksiz büyük içi boş duruyor dolduramazsin custom ile anca dolar

Geri