coil whine var alınmaz140W RTX4060 Rog strix G16
05.01.2024 Tarihinde sıfır olarak satın aldım , cihazdan aşırı memnunum fakat RTX4090 lı laptopa yükseltmek adına satıyorum 512 Gb SSD , 16GB Ddr5 4800 mhz ram , i7-13650Hx işlemci Rtx 4060 ekran kartı , 165Hz ekran bulunuyor. Kutu fatura şarj...forum.donanimarsivi.com
İlgilenenler varsa fiyatta yardımcı olurum
Kendi laptopumda coil whine ile ilgili bir şey görmedim her modelde mi oluyor ocoil whine var alınmaz
oyuna giripte cek o zaman belli olurKendi laptopumda coil whine ile ilgili bir şey görmedim her modelde mi oluyor o
hocam zaten oyuna girip çektiğim videoyu attım sonuna kadar izle , ama istersen oyunun sesini tamemen kapatıp fanları kısıp öyle çekeyimoyuna giripte cek o zaman belli olur
hocam tam modeli nedir laptopunhocam zaten oyuna girip çektiğim videoyu attım sonuna kadar izle , ama istersen oyunun sesini tamemen kapatıp fanları kısıp öyle çekeyim
thunderboltgirişli 4070li bir laptop en az %99 srgb olsun bulabilirmisinizMalum siteden derlediğim bir 2. El laptop listem var. 2. El laptop arayanlar özelden bütçesini yazsın.
yazdımÖzelden yazsana burdan atılmıyor link