Neler Yeni

2. El macbook pro alacağım. Nelere dikkat etmeliyim?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Ekran kartını bi şekilde 5k ya verin,kasayı da 3.-3.5k ya direk alıcı bulursunuz .
Daha çok kazanmak isterseniz de kasayı parçalara ayırıp satın ama bu zamanınızı alır .
Şu an parçalara ayırıp satmaya çalışıyorum fakat bi bakalım 1-2 güne hallolur herhalde ya inşallah. Monitör de var onu da satıcam valla macbook pro bile alabilirim pt'den.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Şu an parçalara ayırıp satmaya çalışıyorum fakat bi bakalım 1-2 güne hallolur herhalde ya inşallah. Monitör de var onu da satıcam valla macbook pro bile alabilirim pt'den.
@Toxpox Anlatımı sana bırakıyorum : D
Pro ile Air farkını bi anlat

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
sahibinden ilanım onaylanmış telefon rahatsız etmedeydi tuvalete çıktım elime bi aldım 20 tane cevapsız arama telefon susmuyor birini açtım 8250 yarın kapındayım tüm sisteme diyor ne yapmalıyım sizce?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
sahibinden ilanım onaylanmış telefon rahatsız etmedeydi tuvalete çıktım elime bi aldım 20 tane cevapsız arama telefon susmuyor birini açtım 8250 yarın kapındayım tüm sisteme diyor ne yapmalıyım sizce?
Sen bilirsin ama şimdi Macbook'lara zam gelirse ortada kalabilirsin onun için sana bıraktım ama min 8.5k ederi var direk birine verecek şekilde .Ben olsam ilk gelene veririm o da ayrı detay tabi de ben hızlı ticaret seviyorum 250TL için birkaç gün kayıp daha kötü açıkçası ama dediğim gibi Macbook zam yerse biraz sıkıntı olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Sen bilirsin ama şimdi Macbook'lara zam gelirse ortada kalabilirsin onun için sana bıraktım ama min 8.5k ederi var direk birine verecek şekilde .Ben olsam ilk gelene veririm o da ayrı detay tabi de ben hızlı ticaret seviyorum 250TL için birkaç gün kayıp daha kötü açıkçası ama dediğim gibi Macbook zam yerse biraz sıkıntı olabilir.
Zam yemez inşallah hocam ya. Ekran kartını veriyorum 5.500 TL'e yarın arkadaşın biri test etmeye geliyor.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Valla anlatırsa çok iyi olur. Bende alacağım. Macbook pro mu air mi alsam arada kaldım. Şu macbook pro'nun dokunmatik ekranı var ya beni benden alıyor. Acayip hoşuma gidiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Valla anlatırsa çok iyi olur. Bende alacağım. Macbook pro mu air mi alsam arada kaldım. Şu macbook pro'nun dokunmatik ekranı var ya beni benden alıyor. Acayip hoşuma gidiyor.
Valla ben de ona bitiyorum sistemi birine 8.5 k verebilirsem monitörü de 1kya satıp airpods promu da satarsam pro alıcam :DDD

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ara sıra stok ekleyeceklerini duymuştum @DOGANALPASLAN bi tık daha hakim o stok mevzuya.
Müsait olduğunda bakar hocamız.
Hocam 9250 tlden gelmesi çok zor sürekli stok kontrol ediyorum ben de
Maalesef çok zor ama ben yine de önermem intel işlemcili Macbook'u

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
dokunmatik ekran yok.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
dokunmatik ekran yok.
1637607880820.png

Burayı kast ettik. Terim kullanmaktansa öyle demek daha hoş geldi. Her seferinde bana muhalefet eden arkadaşım sende hoş geldin :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Neden zor ki hocam?
Dolar 8ken 9300tlydi adamlar tek kuruş fiyat değiştirmeden 11e kadar dayandı ama artık stokları bitti. Yeni stokları mecburen anlık kurdan alacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,042
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom