2. el modem alsam sorun olur mu ?

Reaksiyon skoru
66
Merhabalar, Millenicom internet bağlatmayı düşünüyorum ama eve ilk defa modem bağlanacak modemim şuan yok 2. el vdsl modem alsam gelip kurduklarında sıkıntı olur mu ? (fiber 35mbps paketi)
2. sorum da şu kurulum için 150 tl para talep ediyorlar bunu biz elektrikçiye vs kurdurbilir miyiz yani onlar sadece interneti verseler oluyor mu ?

Merhabalar, Millenicom internet bağlatmayı düşünüyorum ama eve ilk defa modem bağlanacak modemim şuan yok 2. el vdsl modem alsam gelip kurduklarında sıkıntı olur mu ? (fiber 35mbps paketi)
2. sorum da şu kurulum için 150 TL para talep ediyorlar bunu biz elektrikçiye vs kurdurbilir miyiz yani onlar sadece interneti verseler oluyor mu ?
Millenicom'dan modem kiralayabiliyorsun ama çok pahalı. 2. el alsan da olur ama sağlamsa al. Kurulumu firma yapmak zorunda maalesef.

Merhaba,
2. El modem temiz ise alın örnek 5-6 ay kullanılmış veya fiber sisteme geçmiş elinde kalmış gibi
Kurulum ise kendiniz de yapabilirsiniz ancak bazı firmalar bunu zorunlu kılıyor

Merhaba,
2. El modem temiz ise alın örnek 5-6 ay kullanılmış veya fiber sisteme geçmiş elinde kalmış gibi
Kurulum ise kendiniz de yapabilirsiniz ancak bazı firmalar bunu zorunlu kılıyor
Teşekkürler , o zaman zorunlu olup olmadığını sorarak öğrenirim müşteri hizmetlerine :)

Evet zorunlu ben çok uğraştım iptal ederim gibicesine ancak ikna olmuyorlar yinede deneyin şansınızı
Rica ederim, iyi forumlar

2. sorum da şu kurulum için 150 TL para talep ediyorlar bunu biz elektrikçiye vs kurdurbilir miyiz yani onlar sadece interneti verseler oluyor mu ?
2. el alacağın modeme bağlı eski değilse alınabilir o güveni alabiliyorsan al ama biraz daha verip 0 almanı öneririm.
Firma kurmaya geldiğinde modemden sorun yaşamazsın vdsl ise.
Kurulum için firmalar gelmek zorunda diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,388
Üyeler
192,316
Son üye
erhankoksal
Geri