2.el mouse almak mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
54
Bütçe
5
Ülkedeki malum fiyatlardan güzel bir mouse bile çok pahalı oldu.Bu yüzden 2.el mouse almak mantıklı mı?

Şahsen ben almazdım. Alıcı nasıl kullandı belli olmaz. Üzerine kahve mi döktü vurur gibi mi tuşlara yüklendi belli olmaz.
Bütçen nedir ve hangi mouseu almayı düşünüyorsun? Belki sıfır ve kaliteli bir şey alabilirsiniz.

Alınabilir

kfg varsa alinir

Mouse, kulaklık, klavye sıfır değilse beleş gelse çöpe atarım ki daha önce böyle bi ss mouse’u çöpe attım.
Arabada bile tüm dünyada ikinci elin 5 kuruş etmemesinin sebebi başkası tarafından kirletilmesi.
Kasa ve monitör dokunmuyorsunuz bile,
Misal laptopta da ikinci el asla kullanmam, önermem. ( hem hijyen hem patlamaya hazır bomba)
Bütçen yettiği kadar 0 bir mouse al temiz temiz kullan.

Not: bazı mouse ve klavyeler parça pinçik edilip yıkanabiliyor, temizlenebiliyor ki zaten bunun ikinci elide pahalı olur ama nadiren uygun modellerde var. Msi’in misal standart bir klavyesi gayet suya sokulup yıkanıyordu.

Şahsen ben almazdım. Alıcı nasıl kullandı belli olmaz. Üzerine kahve mi döktü vurur gibi mi tuşlara yüklendi belli olmaz.
Bütçen nedir ve hangi mouseu almayı düşünüyorsun? Belki sıfır ve kaliteli bir şey alabilirsiniz
bütçe belli değil ama güzel kablosuzlar var biliyorum ama emin olamadım 1500 1600 fln model o vgn dragonfly falan mı alsam yoksa biraz daha ekleyip 2 el elden gpx lamzu atlantis mi alsam ondan böyle bir konu açmak istedim

Ülkedeki malum fiyatlardan güzel bir mouse bile çok pahalı oldu.Bu yüzden 2.el mouse almak mantıklı mı?
2. Eli mümkün olduğu kadar önermem çünkü hem üstte dedikleri gibi hijyen meselesi var hemde mouse, klavye dediğin ürünler tıklama ömrü olan ürünler. Adamın nasıl kullandığı bilemezsin.

Geri