Eymen_trmn
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 800
Başlıktada gördüğünüz üzere 2. el mouse almayı düşünüyorum 800 tl civarı bi bütçem var genelde valorant oynuyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim
Niye 2. el alıyorsun ? Git bunun sıfırını al. Çok memnun kalırsınBaşlıktada gördüğünüz üzere 2. el mouse almayı düşünüyorum 800 TL civarı bi bütçem var genelde valorant oynuyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim
bir arkadaşımın önerisi üzerine 2. el düşünmüştüm. Önerdiğiniz mouse dışında 800 tl civarı daha iyi bir mouse biliyor musunuz peki?Niye 2. el alıyorsun ? Git bunun sıfırını al. Çok memnun kalırsın
![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 924,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Steelseries in Prime serisi çok tutuldu. Ben de kullanıyorum. İncelemeleri ve kullanıcı yorumlarına bakabilirsinbir arkadaşımın önerisi üzerine 2. el düşünmüştüm. Önerdiğiniz mouse dışında 800 TL civarı daha iyi bir mouse biliyor musunuz peki?
0 al bence adam 31'li elleriyle o mouse'a dokunduysa ?Başlıktada gördüğünüz üzere 2. el mouse almayı düşünüyorum 800 TL civarı bi bütçem var genelde valorant oynuyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim
Evet 0 almaya karar verdim0 al bence adam 31'li elleriyle o mouse'a dokunduysa ?
hocam g300s artık alınmaz ben g300s shape alıştığım için yeni mouse geçmek işkence oldu ondan kaynaklı önermiyorum yukarıda atılan steelsries prime cok tatmin eder onu alsın bence.200 250 lira daha koy 0 g300s al bence
rival 3 almasan daha iyi olur lod sorunu var ve fps oyunlarında sana sorun çıkarırEvet 0 almaya karar verdim
ss prime ve ss rival 3 arasındayım şuan
anladım hocam önerileriniz için sağolun bugün gidip ss prime alacağımhocam g300s artık alınmaz ben g300s shape alıştığım için yeni mouse geçmek işkence oldu ondan kaynaklı önermiyorum yukarıda atılan steelsries prime cok tatmin eder onu alsın bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rival 3 almasan daha iyi olur lod sorunu var ve fps oyunlarında sana sorun çıkarır
daha iyidir cok fark olmaz amaanladım hocam önerileriniz için sağolun bugün gidip ss prime alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Az önce prime+ ı gördüm çok az bir fark ile daha iyi midir ?
![]()
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com