Neler Yeni

2. El mousepad çakma olup olmadığı nasıl anlaşılır.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
O zaman da büyük boy olmayan bir şey alır 40tl fazla koyar orjinal alır
okumayıp yazma ben aldığımda 250 civarıydı dedim bir de kalitesiz istesem qp ya da 40 tl liklerden alırdım zaten ki eski mousepad im öyle steelseries en iyi yapanlardan ve bu markayı almak istedim ben çakma olduğu nasıl anlaşılır diye soruyorum senin gibiler 2. el alınmaz diyor onu sorsam onu yazardım

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
okumayıp yazma ben aldığımda 250 civarıydı dedim bir de kalitesiz istesem qp ya da 40 TL liklerden alırdım zaten ki eski mousepad im öyle steelseries en iyi yapanlardan ve bu markayı almak istedim ben çakma olduğu nasıl anlaşılır diye soruyorum senin gibiler 2. el alınmaz diyor onu sorsam onu yazardım
Öncelikle benim gibiler diye bir şey yok ben benim,
Akakçeyi kontrol edebilirsin hiçbir zaman en ucuz fiyat 250tl değildi,
Qp mousepadler kalitesiz değil, steekseries de kullandım performansı onun kadar iyi ve 100TL 40TLLİK saçma sapan mousepadler değil ben birtek mousepad 2 .e el alınmaz diyorum yoksa ben 2. Elle gayet içli dışlı biriyim ve neden 2. El mousepad alınmaz diye sorarsan hijyen ve sahte olma riski var.

MuRadoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Almış olduğunuz ürünün orijinal olup olmadığını bu linkteki makaleyi okuyarak öğrenebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bakın bu arkadaş da sahte ürün mağduru video izlerseniz biraz yardımcı olur size

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Almış olduğunuz ürünün orijinal olup olmadığını bu linkteki makaleyi okuyarak öğrenebilirsiniz

Bakın bu arkadaş da sahte ürün mağduru video izlerseniz biraz yardımcı olur size
Teşekkürler yararlı bilgi için

Bendeki ürün orjinalmiş yazılanlara göre arkada logo hologramları var , steel yazısı kalın series yazısı ince ve logo doğru yerde

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,466
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom